Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Logistics Insights & Services in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Logistieke Operatie

Je zal kennismaken met alle afdelingen binnen de logistieke operatie. Van Warehouse Operations tot Delivery Operations en de Control Tower. Je valt binnen het Insights & Services team dat verantwoordelijk is om deze afdelingen te ondersteunen met data gedreven inzichten, het stellen van prioriteiten en overzicht te houden over alle lopende projecten. We zijn een nuchter en toegankelijk team en onze visie is om de logistieke operatie naar een niveau te brengen dat leidend is in de e-commerce markt. De uitdaging waar we nu voor staan is om de enorme groeiambities en gerelateerde complexiteit in goede banen te leiden.

Kan je niet wachten om onze Logistieke Operatie te ondersteunen met uitdagende projecten om onze groeiambities waar te maken? Lees dan gauw verder!

Wat je echt gaat doen
  • Het onboarden van grote aantallen nieuwe collega’s in goede banen leiden
  • Het centraliseren van kennis zodat het voor iedereen makkelijk bereikbaar is
  • Meedraaien op data-gedreven projecten van het Insights & Services team
  • Samenwerken met Logistieke professionals zorgen dat we klaar zijn om verder te groeien
  • Jouw kennis en ideeën delen binnen de organisatie zodat we nog beter kunnen worden
Wat neem je mee?
  • Communicatief sterk; je kan mensen bij elkaar brengen en overtuigen van een goed idee
  • Een proactieve en ondernemende mindset; je toont initiatief en komt met ideeën
  • Een goed analytisch vermogen en oplossingsgerichte denkstijl
  • Je kan goed het overzicht houden wanneer er veel informatie op je af komt
  • Enthousiasme voor logistiek en e-commerce: je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.