Helaas, deze vacature is niet actief.

Design projecten Industrial Engineering & Management in Groningen

Design projecten Industrial Engineering &... University of Groningen – Belsimpel. IEM stage | Hoofdkantoor... Een design-project dat bij jou past. Belsimpel, de grootste online winkel voor mobiele telefoons en abonnementen,...

Beschrijving

Design projecten Industrial Engineering & Management University of Groningen – Belsimpel.


IEM stage | Hoofdkantoor Groningen

Een design-project dat bij jou past.

Belsimpel, de grootste online winkel voor mobiele telefoons en abonnementen, zoekt fanatieke IEM-studenten voor een design-project. De precieze inhoud hiervan gaan we op jou afstemmen, in overleg met je begeleider van de universiteit. Zo kun je denken aan een project om onze logistieke afdeling verder te helpen groeien, of het verhogen van de efficiëntie in ons magazijn. Binnen het grootste e-commercebedrijf van de telecombranche valt altijd genoeg te doen. We bieden je hierbij de tools en onderzoeksmogelijkheden die je nodig hebt om je project succesvol uit te voeren.

Wat bieden wij?

Belsimpel biedt je volop begeleiding en is bovendien bereid om gelijk met jou en je begeleider om de tafel te zitten, zodat je zo snel mogelijk aan het werk kunt. Voor jouw project ben je onderdeel van Belsimpels in-house consultants van het Business Development-team, dat bestaat uit ervaren professionals die je bijstaan waar je dat nodig hebt. Maar de voornaamste verantwoordelijkheid? Die ligt bij jou. Ook met onze andere teams, van onze Development-specialisten tot Data Science, kun je altijd snel schakelen met dank aan de open cultuur op ons hoofdkantoor in hartje Groningen.

Je werk bij ons bevindt zich op een raakvlak van techniek en e-commerce, met alle uitdagingen van dien. Onze klanten kunnen kiezen uit miljoenen combinaties van producten, die wij vervolgens op ons hoofdkantoor verwerken. Omdat we alles in eigen hand houden, van warehousing logistiscs tot data analysis, biedt werken bij Belsimpel een brede selectie aan uitdagingen. Natuurlijk is het daarom ook belangrijk dat je kunt presteren op topniveau. Bij een succesvol afgerond project kun je uitkijken naar een vaste aanstelling bij ons Business Development-team. Daarnaast bieden we natuurlijk een uitstekende stagevergoeding.

Voorbeelden van design-projecten

  • Optimalisatie van de uitgaande pakketstroom
  • Optimalisatie van de retourafdeling
  • Optimalisatie van de inkoopafdeling
  • Optimalisatie van workforce planning
  • Optimalisatie van het specimen identiteitsdocumenten intrainproces 

Wat vragen we van jou

Belsimpel is een bedrijf vol kritische fanatiekelingen. We zetten ons elke dag in om de onderste steen boven te halen en er zo voor te zorgen dat we op een gezonde manier doorgroeien. Wanneer we ruimte zien voor verbetering, gaan we hier direct mee aan de slag. Dit is dezelfde mentaliteit die we bij jou willen zien. Voor we besluiten of we zowel voor je project, als op langere termijn met jou in zee willen, hebben we eerst een uitgebreid sollicitatieproces. Dit bestaat uit drie rondes gesprekken, waaronder één met onze oprichters, en een capaciteitentest. Zo kunnen we bepalen of je qua profiel bij ons past.

We zijn bovendien op zoek naar iemand die echt op de lange termijn ons team wil komen versterken. Laat het dan ook zeker weten in je motivatie als je een fulltime-functie in hartje Groningen wel ziet zitten.

Onze huidige IEM projecten zijn voor studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen en vereisen veel contact met onze (volledige Nederlandstalige) operationele afdelingen. Om deze reden zijn de projecten alleen beschikbaar voor studenten die de Nederlandse taal beheersen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Groningen
Dienstverbanden
Stage

Groningen | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.