Helaas, deze vacature is niet actief.

        Stage Front-End Developer  in Groningen

        Stage Front-End Developer  Optimaliseer de User Interface die miljoenen klanten in heel Europa te zien... Fulltime | 32 - 40u/w | Stage | Hoofdkantoor... Stageplek bij de allergrootste. Wat krijg je wanneer je jaarlijks...

Beschrijving

        Stage Front-End Developer 

Optimaliseer de User Interface die miljoenen klanten in heel Europa te zien krijgen

Fulltime | 32 - 40u/w | Stage | Hoofdkantoor Groningen

Stageplek bij de allergrootste.

Wat krijg je wanneer je jaarlijks miljoenen combinaties van toestellen, abonnementen en accessoires wilt tonen op miljoenen telefoon- tablet- en computer-displays? Een ontzettend sterk Development-team, natuurlijk.

Wat doe je als Front-end Developer?

Als Front-End Developer bij Belsimpel ben jij degene die ervoor zorgt dat de website logisch aanvoelt voor onze klanten. Je weet precies wat er werkt op het web en kunt dit moeiteloos toepassen zodat onze website op alle devices als een zonnetje draait. Hierdoor kunnen onze klanten op een efficiënte manier door onze gebruiksvriendelijke website browsen. Ook zorg je ervoor dat de voorkant van onze backoffice er netjes uitziet. Al je collega's gaan dus ook direct gebruikmaken van jouw werk.

Wanneer je je stage als Front-End Developer doorbrengt bij Belsimpel, houdt dat in dat je echt onderdeel bent van het Development-team. We laten je geen koffie halen of spek-en-bonen-projecten doen, maar je draait volwaardig mee in de ruggengraat van de grootste online telecomaanbieder van Nederland. Dit betekent ook dat we hoge eisen stellen: je code is vlekkeloos en je weet bugs sneller te verhelpen dan de gemiddelde ongediertebestrijder. Met je team reviewen jullie bovendien ook elkaars code, zodat iedereen elkaar scherp houdt. Zo helpen we je ook verder te leren.

Je team bestaat uit een mix van fanatieke starters, parttime developers die nog studeren naast hun werk en natuurlijk enkele oude rotten in het vak die al jaren meedraaien. Bovendien is de cultuur op kantoor aangenaam informeel en open. Je hebt dus volop mogelijkheden om je collega's te leren kennen.

Zo kan je dag eruitzien

Je begint je maandag met een kop goede koffie en een complimentje in je mailbox van Jason. Hij heeft je code gereviewd en heeft slechts een paar kleine optimalisaties, die je snel nog even verwerkt. Bij de eerstvolgende release later op de dag kunnen jouw wijzigingen aan de Allesvergelijker dus meegenomen worden. Vervolgens is het tijd voor de wekelijkse meeting met alle developers, waar jullie de lopende projecten doorspreken. Hierna heb je nog apart een gesprekje ingepland staan met Rutger, van team Website-optimalisatie, en met één van de Jeroens. Je wordt gevraagd om een opzet te maken voor een nieuw element op de productdetailpagina's. Wanneer je de vergaderruimte uit loopt, heb je al een idee hoe je dit kunt aanpakken en eenmaal bij je bureau zet je je favoriete Spotify-playlist aan en is het tijd om keihard code te rammen. Je zit zo in je workflow dat je bijna je lunchpauze vergeet, maar gelukkig word je door Niels op je schouder getikt. Jullie lopen met de rest van jullie collega's naar één van de marktkraampjes op de Grote Markt en gaan vervolgens op de trappen van het VVV-gebouw genieten van de prille Groningse lentezon. Eenmaal terug binnen heb je nog net tijd voor een snel potje tafelvoetbal en vervolgens is het weer werktijd.

Terug op je werkplek vraagt Jason je om de code voor een nieuwe AB test te reviewen, je kijkt of er potentiele bugs in zitten en kijkt of het misschien nog net iets efficienter kan. De rest van de dag ben je nog wel zoet met je opdracht van vanochtend, waarbij je zorgt dat de nieuwe module op mobiel er net zo goed uitziet als op desktop. Aan het eind van de dag push je je code naar Git en vraag je of Niels voor jou een code-review kan doen.

Hij zal het de volgende ochtend direct oppakken. Voor je de deur uitstapt kijk je nog even snel of er nieuwe errors op de live-omgeving zijn opgedoken in Sentry: alles is in orde. Je kan met een tevreden gevoel naar huis!

Wat bieden wij?

Naast een goede stagevergoeding en speciale bieden wij ook:

Wie ben jij?
  • Je volgt een technische studie op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur op het gebied van: Communication & Multimedia Design, ICT of Software Engineering.
  • Daarnaast voel je je volledig thuis in HTML, CSS, JavaScript en jQuery, en schrikken termen als Ajax, JSON en XML je niet af.
  • Je kunt goed werken met verschillende browsers en hebt een brede interesse in webdevelopment.
  • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent een echte teamplayer.
  • Doelgericht werken past helemaal in jouw straatje.
  • Kennis van PHP, SQL, Git en SEO-optimalisatie is een dikke plus! 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Groningen

Groningen | Stage ICT

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.