Helaas, deze vacature is niet actief.

Master Thesis Computing Science in Groningen

Master Thesis Computing... Een afstudeerproject op niveau: ontdek wat voor impact je kunt maken met je universitaire... Fulltime | 32 - 40u/w | Hoofdkantoor... Een uitdagende afstudeeropdracht die impact heeft! Ben jij op zoek...

Beschrijving

Master Thesis Computing Science Een afstudeerproject op niveau: ontdek wat voor impact je kunt maken met je universitaire skills


Fulltime | 32 - 40u/w | Hoofdkantoor Groningen

Een uitdagende afstudeeropdracht die impact heeft!

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht waarbij er echt wat wordt gedaan met jouw werk en waar veel mensen profijt van hebben? Dan ben je bij Belsimpel aan het juiste adres! Bij ons krijg je namelijk niet de simpele projecten die al maanden stof liggen te happen. Je gaat meteen aan de slag met een eigen project dat op dit moment van belang is en veel impact heeft op onze klanten of je collega’s.


Je opdracht

We hebben altijd meerdere interessante projecten klaarliggen om mee aan de slag te gaan. Met welke jij aan de slag gaat? Dat bespreken we later. De telecommarkt is behoorlijk competitief en complex, daarom hebben wij besloten om alles helemaal zelf te bouwen. We hebben het hierbij niet alleen over de website die maandelijks door miljoenen bezoekers bekeken wordt, maar we hebben daarnaast een eigen warehousesysteem gebouwd, evenals een CRM-systeem (Customer Relationship Management) en ons eigen ABS (A/B testing systeem). Dit hebben we allemaal inhouse gemaakt zonder 3rd party software! Bovendien worden deze systemen door je collega’s van Belsimpel gebruikt, dus je kunt zo kijken of het goed bevalt.

Lijkt het jou leuk om aan één van deze projecten te werken en voor belangrijke verbeteringen te zorgen? Of ligt jouw hart en kracht uiteindelijk meer bij één van onze inmiddels twee succesvolle spinoffs? Dit zijn Verifai, wat bestaat uit geavanceerde ID Verificatie software, en onze eigen verzekering Tulip Assist. Een ding is zeker: bij Belsimpel kunnen we jou de uitdaging bieden die je zoekt! 

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Bij Belsimpel vinden we het belangrijk om onszelf altijd te blijven verbeteren en met de constante veranderingen en groei die Belsimpel doormaakt is dit een enorme uitdaging. We hebben daarom doorlopend interessante projecten waar jij aan kunt werken. In overleg vinden we een project dat goed bij jou aansluit. Goed om te weten: samen zorgen we ervoor dat je met een project aan de slag gaat dat voldoet aan de gestelde eisen vanuit de RuG, waaronder het onderzoek element. Er zijn inmiddels al meerdere Computing Science studenten van de Rijksuniversiteit in Groningen jou voorgegaan en bij ons afgestudeerd!

Voordat je begint, bespreken we aan welke je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken! Wanneer we van beide kanten tevreden zijn kun je na afloop van je afstudeeropdracht uiteraard bij Belsimpel blijven werken in ons Development-team. 

Wat bieden wij?

Naast een goede stagevergoeding en speciale bieden we ook: 

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega's. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we de voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief, kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Groningen

Groningen | Stage ICT

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.