Helaas, deze vacature is niet actief.

Manager Outsourcing KYC in Amsterdam

In het... De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van...

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een doorlopend proces dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Als manager outsourcing binnen DFC geef je sturing aan het outsourcing team en de externe vendor. Je bent in staat om prestatiegericht te managen en je stuurt aan op volumes, kwaliteit en de voortgang in het optimaliseren van de performance van de outsourcing processen. Je beschikt over specifieke CDD kennis en hebt oog voor nieuwe initiatieven. Waar nodig doe je voorstellen voor duurzame proces- en systeemoplossingen. Je bent in staat om deze initiatieven uit te werken en te implementeren om de operationele effectiviteit en productiviteit te optimaliseren.

 

Goed stakeholdermanagement vind je belangrijk en je beweegt je makkelijk in een complex, internationaal stakeholderveld. Een belangrijke stakeholder binnen outsourcing is onze externe vendor in India. Je bent in staat om deze samenwerking te optimaliseren.

 

Binnen het outsourcing team treedt je op als motivator en geef je richting aan de leden van jouw team. Je faciliteert dat het team het beste uit zichzelf haalt door goed samen te werken. Daarbij weet je belangen goed af te wegen, omdat je het grotere geheel kunt overzien. Je kunt daarbij verschillende stijlen van beïnvloeding toepassen om de gewenste verandering of verbetering te realiseren. Dat doe je met aandacht voor de mening van anderen, door goed te luisteren en feedback op te halen.

Werkomgeving

Het Outsourcing Team van DFC is gevestigd op de Hoogoorddreef in Amsterdam. Naast je dagelijkse werk is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid. Dit alles draagt eraan bij dat we samen met jou bouwen aan een succesvolle afdeling. Van jou als Manager Outsourcing wordt een assertieve rol verwacht in de opbouw van het team, de afdeling en de offshore operatie. Je hebt daarin een voorbeeldrol en weet het team te enthousiasmeren!

Het flexibel / nieuwe werken is uiteraard ook bij ABN AMRO van kracht, waardoor je, in overleg met je team, op andere locaties en momenten kunt werken.

Je profiel

Je bent een geboren leider, performance manager, procesbouwer, analytisch en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je werkt gestructureerd en je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ook een teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan het profiel:

 

  • Je acteert op academisch werk- en denkniveau.
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt ervaring op management niveau.
  • Je hebt ervaring op het gebied van performance management.
  • Je bent een verbinder en streeft naar team overschrijdende samenwerkingen.
  • Je hebt kennis van veranderingsprocessen en -management, management van, medewerkersbetrokkenheid  en organisatiekunde .
  • Je hebt 3 jaar of meer ervaring op het gebied van KYC (Know Your Client) en CDD (Client Due Dilligence).
  • Je hebt kennis van (internationale) compliance eisen.
  • Je hebt kennis van procedures m.b.t. compliance.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.
Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor is de DFC Academy opgezet, met een groot en veelzijdig trainings- en opleidingsaanbod. Zowel persoonlijk, als inhoudelijk. (Door)groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.