Helaas, deze vacature is niet actief.

Domein Expert Operations Beleggen in Amsterdam

In het... Je bent subject matter expert. Jouw focus: je adviseert en maakt een doorvertaling maken van wat er in de buiten wereld o.g.v wet- en regelgeving op ons afkomt en hoe hier mee om te gaan. Hierbij kijk je naar...

Beschrijving

In het kort

Je bent subject matter expert. Jouw focus: je adviseert en maakt een doorvertaling maken van wat er in de buiten wereld o.g.v wet- en regelgeving op ons afkomt en hoe hier mee om te gaan. Hierbij kijk je naar complexe producten, business processen en systemen binnen de back office van onze afdeling Operations Beleggen. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Je werk

Als Domain Expert (acterend als subject matter expert) overzie je in- en externe ontwikkelingen op je vakgebied, en vertaal je de impact ervan op ontwikkelingen en initiatieven binnen je aandachtsgebied. Je signaleert business kansen, kunt (on)gevraagd advies geven over huidige en toekomstige bedrijfsvoering, beleidsontwikkeling en – uitvoering, passend binnen de strategie van de bank. Je neemt deel aan een diversiteit van overlegorganen en zorgt vanuit jouw expertise dat richting en vorm kan worden gegeven aan business kansen. Vanuit een overall view met oog voor impact en risico’s houd je rekening met de samenhang met andere vakgebieden en (commerciële) doelstellingen. Daarnaast borg je in de gremia waarin je participeert dat voorgenomen veranderingen (blijven) aansluiten bij het 3 lines-of-defence model. Je zorgt proactief voor kennisoverdracht binnen de bank. Je vertegenwoordigt de bank richting brancheverenigingen of andere externe vakspecialistische overlegorganen of op congressen. Al met al ben je de spin in het web die acteert tussen stakeholders, externe brokers, custodians en de interne afdelingen.

Je werkomgeving

Je werkzaamheden voer je uit binnen het Center of Expertise van Securities Operations, dat valt onder Operations Nederland. Operations zorgt dat de operations-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voor klanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, en heeft overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.

Je profiel

Je bent een stevige en zelfstandig werkende teamplayer met een flexibele instelling. Je hebt de natuurlijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent pro-actief en zit vol met verbazingen en verbeter ideeën. In combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie weet je je omgeving te stimuleren en te bewegen naar een gezamenlijk doel: optimale dienstverlening voor de klanten van Securities Operations. Je beschikt daarom over inhoudelijke securities kennis. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- minimaal hbo werk- en denkniveau en 5 jaar of meer relevante werkervaring
- kennis van securities (beleggen), corporate actions en brokerage;
- kennis van de market infrastructure betreffende securities en datamanagement;
- kennis van operationele systemen en processen op gebied van beleggen;
- kennis van en affiniteit met relationship management, change management, implementatie management;
- expert met excel en powerpoint en ervaring met lean/scrum.

Wij bieden

Wij bieden je betekenisvol en veelzijdig werk. De functie biedt autonomie, maar ook verbondenheid met anderen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling. Dit alles binnen een interessante en veranderlijke werkomgeving. Salarisindicatie: EUR 60k - 75k per jaar, all-inn, o.b.v. een 36-urige werkweek (40 mag ook!).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.