Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer/ Business Consultant Betalingsverkeer (online en offline) in Amsterdam

In het... Als (Senior) Business Developer / Business Consultant Acquiring heb je je sporen verdiend en heb je expertise in de wereld van online en offline betalingsverkeer en word je als zodanig herkend en erkend. Je...

Beschrijving

In het kort

Als (Senior) Business Developer / Business Consultant Acquiring heb je je sporen verdiend en heb je expertise in de wereld van online en offline betalingsverkeer en word je als zodanig herkend en erkend. Je gaat deel uit maken van Value Proposition Team  Merchant Acquiring dat in multidisciplinaire samenwerking de doelen van jouw product(en) behaalt. In deze rol heb je focus op Zakelijke Acquiring Producten zoals Debet en Credit Card Acquiring, POS, iDeal, Online Betaalmethoden van Payment Service Providers (PSP’s).
Heb jij kennis en know how van de wereld van Acquiring en heb je ervaring in Product-, Project- en Procesmanagement? Heb je affiniteit met Contract- en Service Level Management? Denk jij aan een volgende stap? Maak dan werk van je carriere en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Als Business Developer / Business Consultant houd je je bezig met product- en procesvraagstukken. Dit alles gericht op betalingsdomein, specifiek Acquiring. En met een multidisciplinair team ben je end-to-end verantwoordelijk voor de oplevering van deze vraagstukken. Adviseren, verbeteren, trouble shooten en implementeren zijn de basis activiteiten waar jij je mee bezig zult houden. Met de inbreng van jouw kennis & vaardigheden en in samenwerking met professionals uit de business, de IT organisatie, leveranciers en partners bereik je de gestelde doelen. Samenwerken met durf, drive is hierbij de sleutel tot het succes.

Werkomgeving

De wereld van Acquiring en betaalmethoden kenmerkt zich deze tijd door steeds sneller opvolgende veranderingen en initiatieven van bestaande en nieuwe toetreders. Het Grid Payments & Acquiring (onderdeel van Digital Banking binnen Commercial Banking) is verantwoordelijk voor alle betaalproducten die ABN AMRO levert aan zakelijke klanten. Qua productenscope vallen hier onder andere de verschillende SEPA betalingsvormen, het cross-border betalingsverkeer, Debit cards, iDeal en iDIN onder. Afhankelijk van de situatie bevinden deze producten zich in een stadium van de product levenscyclus. Van de prille ontwikkelfase tot producten die verderop in de levenscyclus zitten. Deze diversiteit maakt het grid Payments & Acquiring tot een plek waar veel gebeurt en voldoende uitdaging te vinden is. Je werkt graag in een omgeving die geen dag hetzelfde is. De omgeving waarin je gaat werken is onderdeel van Commercial Banking waarin innovatie een belangrijk speerpunt is. Je weet om te gaan met (strenge) wet- en regelgeving en haalt er plezier uit om deze vereisten om te zetten in kansen. In Payments & Acquiring Grid werk je met collega’s samen die een passie delen voor de wereld van het betalingsverkeer. De vacature bevindt zich in het Value Proposition Team Merchant Acquiring dat onderdeel is van Grid Payments & Acquiring.

Je profiel

Jij begrijpt de behoefte van je zakelijke collega’s in de bediening van de klanten van Payments & Acquiring. Deze behoefte verandert snel en jij wil daar steeds opnieuw op in spelen. Hierbij combineer je denken met doen om te komen tot de beste ideeen en oplossingen. Samenwerken om van elkaar te leren en elkaar beter te maken zit van nature in je. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau.
- Je hebt kennis van en je wilt je graag verbreden en verdiepen op de elementen; product, proces en ,implementeren (binnen het domein Acquiring)
- Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen, verantwoordelijkheid nemen en het bereiken van doelen

Wij bieden

Impact, autonomie, zingeving en echt samenwerken. Woorden die jij om kan zetten in daden. Wij geven je hier alle ruimte voor. En ja, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie is er altijd. Jij staat aan het stuur. ABN AMRO faciliteert jou erin.
Salarisindicatie: EUR. 70k – 85k per jaar, all-in o.b.v. 36 uur per week (40 uur mag ook!).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.