Helaas, deze vacature is niet actief.

Relatiemanager Commercial Banking Clients- Overheid & Onderwijs (m/v) in Utrecht

In het... Vanuit deze specifieke functie als Senior Relatiemanager Overheid & Onderwijs bedien je deels jouw eigen portefeuille met grote overheid- en onderwijsinstellingen (denk aan grote gemeentes en (hoger...

Beschrijving

In het kort

Vanuit deze specifieke functie als Senior Relatiemanager Overheid & Onderwijs bedien je deels jouw eigen portefeuille met grote overheid- en onderwijsinstellingen (denk aan grote gemeentes en (hoger)onderwijsinstellingen). De voornaamste focus echter is die van aanjager van het doorvoeren van het thema sustainability op deze klantgroep en netwerker op hij snijvlak van publiek en privaat, zowel intern als extern. Je bent het gezicht van de bank op het thema sustainability richting deze sector en bent gepassioneerd bezig met onze purpose en onze strategische richting “to accelerate the sustainability shift”. Je streven: een duurzame langetermijnrelatie en waardecreatie met onze klanten. Hun belangen staan centraal, en deze weeg je zorgvuldig af tegen die van de bank en verschillende betrokken stakeholders.

Je werk
Je belangrijkste verantwoordelijkheid: de klant bij staan in hun transitie naar verduurzaming. Geen probleem voor jou, met jouw ervaring in- of met de publieke sector en gezien jouw diepgaande kennis over verschillende sustainability thema’s. In jouw rol als relatiemanager beheer je een beperkte portefeuille van grootzakelijke publieke sector klanten; denk hierbij aan grote gemeentes en (hoger) onderwijsinstellingen. Met een vinger aan de pols, strategisch meedenkwerk en jouw kennis van onze producten bied je hen altijd een oplossing op maat – hoe complex ook. Hierbij houd je voortdurend hun (langetermijn)behoeften in het oog, en weeg je die zorgvuldig af tegen de belangen van de bank. Als aanjager van het thema sustainability betrek je ook actief jouw collega relatiemanagers om zo de overheid- en onderwijsklant in brede zin verder te helpen in hun verduurzamingstransitie. Met interesse volg je de ontwikkelingen binnen de wereld van je portefeuille en denk je constant na over de invloed ervan op je klanten en de bank. En je (sectorale) kennis? Die vergroot je continu.
Werkomgeving

ABN AMRO is een toonaangevende zakenbank in Nederland. De businessline Commercial Banking richt zich op organisaties met een omzet tot 250 miljoen euro. Met onze diepgaande klant- en sectorkennis bieden we onze klanten een breed palet aan producten en diensten, standaard én op maat. Deze blijven we constant vernieuwen en verbeteren, gedreven door digitalisering, technologische ontwikkeling en nieuwe klantbehoeften. Ons servicemodel: persoonlijk contact, langetermijnrelaties en 24/7 digitaal.

 

Vanuit Utrecht en Amsterdam (en nu vooral vanuit huis) bedien je onze klanten door heel het land. Hiervoor is het belangrijk om zicht- en benaderbaar te zijn, voor klanten én collega’s. Om deze betrokkenheid te laten zien, ga je regelmatig pro-actief bij klanten langs. College’s van bestuur, MVO experts en directies zijn jouw gesprekspartners.

Je profiel

Je bent klantgericht, gedreven om te vernieuwen en verbeteren, en hebt als ondernemer binnen de bank oog voor commerciële en maatschappelijke kansen die bijdragen aan lange termijn waardecreatie voor zowel de klant als de bank. De sector overheid & onderwijs en de klanten hebben voor jou geen geheimen. Je bent een teamspeler en gaat dus voor het beste teamresultaat! Samenwerken met anderen? Vanzelfsprekend!


Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Wo werk- en denkniveau en ruime ervaring in zowel de zakelijke financiële dienstverlening als publieke sector
  • Ervaring in commerciele functies.
  • Kennis van de visie en strategie van ABN AMRO
  • Diepgaande kennis van het thema sustainability, MVO, sustainable finance, circulariteit, social impact, en vergelijkbare thema’s op dit gebied.
  • Kennis van maatschappelijke ontwikkelingen in het zakelijk bancaire vakgebied alsook actuele maatschappelijke, economische ontwikkelingen binnen de publieke sector, inclusief relevante wet- en regelgeving.
Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
  • Wij helpen je om fit en vitaal te blijven.
  • Een bruto jaarsalaris tussen EUR 64.995 en EUR 92.840 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een aanvullend benefit budget van 11procent, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
  • Een vervoersbudget of OV-jaarabonnement waarmee je onbeperkt kunt reizen binnen Nederland.
  • Een goede pensioenregeling.
     

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.