Helaas, deze vacature is niet actief.

Reward Consultant (Pensioenen) in Amsterdam

In het... Heb je wiskunde, econometrie of actuariaat gestudeerd? Word jij dan onze Reward Consultant met een pensioenspecialisme? Of denk je met jouw skills hier snel naar toe te kunnen groeien? En wil jij je daarnaast...

Beschrijving

In het kort

Heb je wiskunde, econometrie of actuariaat gestudeerd? Word jij dan onze Reward Consultant met een pensioenspecialisme? Of denk je met jouw skills hier snel naar toe te kunnen groeien? En wil jij je daarnaast ook bezig houden met andere reward vraagstukken? Dit kan zowel operationeel, tactisch als strategisch van aard zijn.Kortom veel afwisseling. En meebouwen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral snel verder!

 

Je werk

Jij bent of groeit verder door naar het zijn van de deskundige op het gebied van pensioenen. Je berekent bijvoorbeeld de gevolgen van wijzigingen in beloningsbeleid en/of wetgeving voor (de waarde van) het pensioen. Een leuke en uitdagende klus voor de komende jaren is het aanpassen van de huidige pernsioenregeling van ABN AMRO aan het landelijk gesloten pensioenakkoord. Werk waar jij veel voldoening uithaalt. Werk dat bovenal belangrijk is voor de bank en haar medewerkers. Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met niet-pensioen gerelateerde reward vraagstukken. Denk dan aan onderwerpen als kostenvergoedingen voor woon-werkverkeer (waaronder lease) en ondersteuning bieden bij financiële effecten op aangepaste regelingen. En verder neem je deel aan (pensioen)projecten die zowel tactisch als strategisch van aard zijn. Advies geven aan een commissaris van een joint venture, waarin ABN AMRO participeert over wijzigingen van de pensioenregeling is bijvoorbeeld zo’n onderwerp. Maar ook deel uitmaken van een werkgroep die de cao-onderhandelingen voorbereid en doet.

Werkomgeving

Reward is onderdeel van Human Reources & Transformation. Reward is verantwoordelijk voor een attractief en innovatief pakket van arbeidsvoorwaarden, waardoor medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden en waardoor de bank hoogwaardig gekwalificeerd personeel kan aantrekken en behouden. Dit alles binnen de daarvoor geldende wet- en regelgeving. Binnen Reward zijn meerdere teams, deze vacature is onderdeel van het (agile) compensation & Benefits team dat bestaat uit een diverse groep van 10 HR collega’s met verschillende achtergronden.
We zijn een ambitieus team, waar hard gewerkt maar ook gelachen wordt. We voelen ons verbonden met de bank en haar klanten, maar ook met onze directe collega's. We werken hard, maar zorgen ook voor balans. Zodat je halverwege de werkdag (online) een spinninglesje kunt volgen. Of even gaat mediteren.
Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. Wij willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Je profiel

Je bent een teamspeler die graag data gedreven werkt. Je haalt plezier uit het maken van complexe berekeningen en analyses. Toegevoegde waarde bieden, adviezen geven, klantgericht denken en doen. Dat is wat jij graag doet. Denk je dat je bij ons past?Check je profiel:

- Wo opleiding (richting actuariaat, econometrie, wiskunde)

- Kennis en/of affiniteit met pensioenen en sociale en fiscale wet- en regelgeving

- Analytisch sterk en data gedreven mindset

- Uitstekende advies vaardigheden, mondeling en schriftelijk

- Nieuwsgierig en leergierig, teamspeler

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.