Helaas, deze vacature is niet actief.

Relatiemanager Commercial Banking Clients in Eindhoven

In het... Je hebt inmiddels de nodige ervaring in kredieten alsmede opgedane vastgoedkennis/-ervaring. Tevens  wil je graag werken in een mooie groeiende sector in een ondernemend team. Je nieuwe rol is een rol met veel...

Beschrijving

In het kort

Je hebt inmiddels de nodige ervaring in kredieten alsmede opgedane vastgoedkennis/-ervaring. Tevens  wil je graag werken in een mooie groeiende sector in een ondernemend team. Je nieuwe rol is een rol met veel verantwoordelijkheid, een eigen vastgoedportefeuille met key accounts, tevens ben je gezicht in de markt, en krijg je een goed opleidingsprogramma. Je deelt onze kijk op bankieren, ondernemen en innovatie. Met jouw commerciële instelling weet je onze klanten en onze teamleden echt te verrassen.

Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Je werk

Jij bent als relatiemanager hét ondernemende gezicht van ABN AMRO voor de sector Real Estate en je bedient een portefeuille met key accounts. Je kent hun sector Real Estate als geen ander en hebt een neus voor kansen. Als het kan, creëer je ze zelf. Natuurlijk altijd met het belang van je klant voorop. Want je kiest niet voor snelle winst, maar voor duurzame groei. Daarnaast krijg je er energie van medewerkers beter te maken. Het doel is onze vastgoedportefeuille verder uit te bouwen, onder meer met deep-/cross-selling onder bestaande klanten. Binnen je portefeuille houd je klanttevredenheid, rendement, risicobeheer en marktaandeel scherp in de gaten; waar nodig stuur je bij. Met interesse volg je de ontwikkelingen binnen de wereld van je portefeuille en denk je constant na over de invloed ervan op je klanten en de bank. En je (sectorale) kennis? Die vergroot je continu.

Werkomgeving
Het team Real Estate Zuid Zuidwest bedient de markt in Zuid Holland, Zeeland, Brabant en Limburg en bestaat in totaal uit 18 medewerkers. We bedienen het Middenbedrijf en Grootbedrijf. De standplaats is het regiokantoor aan de Vestdijk 18 te Eindhoven. Uiteraard staan we open voor het Nieuwe Werken waardoor je, binnen afspraken, kunt werken op andere locaties en momenten. Hoe wij het verschil maken voor de klant? Uitgebreide én diepgaande kennis van de sector Real Estate  dat is onze kracht. We bieden klanten een combinatie van gemak en deskundigheid. Dat maakt ons een onderscheidende speler in de markt. We lossen niet alleen de financieringsvraagstukken van vandaag op. Met een scherpe blik op de toekomst bieden we onze klanten ook oplossingen waar ze nog niet aan hadden gedacht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben
Je profiel

Je bent klantgericht, gedreven om te vernieuwen en verbeteren, en hebt als ondernemer binnen de bank oog voor commerciële kansen én risico’s. We zoeken een strategische gesprekspartner die overtuigt door inhoudelijke kennis én sterke communicatieve vaardigheden. Je snapt waar je het over hebt en je hebt een uitstekende trackrecord op het gebied van coaching, vastgoed en kredieten, waardoor je teamgenoten makkelijk meeneemt in je verhaal. Kom je voor inhoudelijke verrassingen te staan? Dan analyseer en structuur je de materie zonder met je ogen te knipperen. Je hebt commerciële drive. ‘Afwachten’ komt in jouw woordenboek niet voor.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • minimaal een hbo-opleiding op zak
  • minimaal 5 jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving binnen de financiële dienstverlening
  • diepgaande kennis van zakelijke kredietverlening en riskmanagement, de sector Real Estate en ervaring met financieringsconstructies
  • je hebt kennis van (niet-)financiële analyses; affiniteit met Real Estate is een must, ervaring met Real Estate is een pré.
Wij bieden

Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien; Wij helpen je om fit & vitaal te blijven; Een marktconform salaris. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring; Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis; Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen; Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar; Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie; Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.