Helaas, deze vacature is niet actief.

Product Owner Enterprise Content Management in Amsterdam

In het... Klanten en medewerkers maken meer dan 250 miljoen keer per jaar gebruik van onze services op het gebied van content en document management. Met deze services stellen we onze gebruikers steeds meer in staat om...

Beschrijving

In het kort

Klanten en medewerkers maken meer dan 250 miljoen keer per jaar gebruik van onze services op het gebied van content en document management. Met deze services stellen we onze gebruikers steeds meer in staat om snel en slim informatie en documenten uit te wisselen tussen klant en bank en andersom. Daarnaast slaan we deze informatie en documenten netjes op en zorgen er voor dat deze altijd weer opgevraagd kan worden als dat nodig is. Als Product Owner binnen het grid Enterprise Content Management (ECM) werk je aan de continue verbetering en vernieuwing van deze veelgebruikte toepassingen voor alle klanten en medewerkers van alles business lines en voor vele van de nieuwe strategische thema's. Ook draag je direct bij aan duurzaamheid door minder met papier te werken en meer digitaal te doen, en dat alles binnen een divers team van vele leuke en verschillende collega's. Kortom, ECM is a great place to work!

Je werk

Als product owner vertegenwoordig je de behoeften van alle klanten en medewerkers. Vanuit jouw visie vertaal je deze behoeften naar epsiodes, sagas, epics en user stories. Je weet je focus te leggen op het maximaliseren van waarde voor de klant, passend binnen de strategie van ABN AMRO en rekening houdend met risico en security aspecten. Jij bent eindverantwoordelijk voor een duidelijke backlog waarover je steeds in gesprek bent met relevante stakeholders vanuit business en IT zodat je op basis van alle belangen de backlog kunt prioriteren. Je volgt ontwikkelingen bij collega product owners en integreert en coördineert activiteiten waar nodig. Je werkt nauw samen met het team dat de items van de backlog uitwerkt. Vanuit de backlog geef je richting aan hun werkzaamheden. Je bent met het team verantwoordelijk voor ontwikkeling, implementatie van het product/de release en verantwoordelijk voor de stabiliteit en het oplossen van problemen/incidenten en beantwoorden van end user vragen van de service in scope.

Werkomgeving

Je werkt binnen het omvangrijke grid Enterprise Content Management wat bestaat uit ongeveer 30 verschillende DevOps-teams die vele verschillende services ontwikkelen op het gebied van content en document management capabilities. En dat doen we voor alle klanten en medewerkers van alle business lines van de bank. Omvangrijk dus in omvang, scope en schaal! Dat biedt veel afwisseling op een scala aan onderwerpen en een breed stakeholderveld. Als Product Owner stuur je één of meerdere DevOps-teams aan die werken aan de service in scope.

Je profiel

Je wordt gedreven door klanten en medewerkers te helpen. Je hebt ervaring en affiniteit met agile werken in een uitdagende omgeving met veel koppelingen en afhankelijkheden. Je bent gezond kritisch en bekijkt altijd hoe dingen beter, slimmer én digitaler kunnen. En je wilt graag nog meer leren en jezelf verder ontwikkelen. 

 

Als product owner neem je graag verantwoordelijkheid, ben je sterk in de samenwerking met een groep professionals en breng je het team verder. Jij bent de aanjagende kracht die zorgt voor de juiste focus, je bewaakt de voortgang en zorgt dat er wordt geleverd. Ook weet je om te gaan met veeleisende stakeholders. En weet je de partijen die je nodig hebt te overtuigen van je standpunten en belemmeringen weg te nemen. Je werkt gestructureerd en bent niet vies van de bij de rol horende operationele taken.

 

Verder verwachten we dat:

  • Je 2-5 jaar ervaring hebt als Product Owner 
  • Je kennis, affiniteit en begrip hebt van business, data & IT
  • Je beschikt over goede relationele en communicatieve vaardigheden
  • Je een goede beheersing hebt van Nederlands en Engels
  • Je beschikt over een relevante WO opleiding
Wij bieden
  • Een omgeving waarin we werken voor miljoenen klanten en medewerkers
  • Een omgeving waarin we werken aan vergaande digitalisering van alle mogelijke klantprocessen
  • Een omgeving waarin we werken met de nieuwste technologieën en mogelijkheden
  • Een omgeving waarin we werken met vele betrokken en diverse collega's
  • Een omgeving waarin we werken aan steeds betere prestaties op o.a. customer experience, digital processing en cost effectiviness

Kortom, ECM is a great place to work!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.