Helaas, deze vacature is niet actief.

Manager Klantadvies SME Banking (m/v) in Eindhoven

In het... Als Manager Klantadvies ben je mede verantwoordelijk voor de regio Zuid waarin MKB klanten worden bediend middels ons ‘Click-call-face’ model. Je streeft naar een duurzame en lange termijn relatie met onze...

Beschrijving

In het kort

Als Manager Klantadvies ben je mede verantwoordelijk voor de regio Zuid waarin MKB klanten worden bediend middels ons ‘Click-call-face’ model. Je streeft naar een duurzame en lange termijn relatie met onze klanten en stelt hierbij het klantbelang centraal. Je zorgt voor een evenwichtige afweging van de belangen van onze klanten, de bank en de verschillende betrokken stakeholders.

Je geeft leiding aan de Klantadviseurs. Naast de verantwoordelijkheid voor de resultaten van je team in de breedte ben je ook (mede) verantwoordelijk voor de resultaten van de regio. Binnen het regio MT pak je extra aandachtsvelden op welke bijdragen aan bijvoorbeeld een significante verbetering van de NPS en optimalisatie van de C/I ratio. Je voert hiervoor overleg met collega managers en bent betrokken bij (landelijke) projecten.  

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je bent een van de gezichten in de markt. Wanneer mensen denken aan SME Banking dan denken ze aan jou en aan ABN AMRO. Vanuit deze rol kun je dan ook betrokken worden bij de belangrijk(st)e deals van je team. Je bent verantwoordelijk voor de advisering over en verkoop van diverse zakelijke financiële producten binnen je team.

Samenwerken met andere disciplines en CB Clients is je tweede natuur. Je zoekt de verbinding zowel in- als extern actief op. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je team. Dit betekent dat je coachend leidinggeeft met aandacht voor zowel individuele behoeften als de team doelstellingen. Hierin vervul je een voorbeeldrol die je in de dagelijkse praktijk dan ook laat zien.

Werkomgeving

Je zorgt dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en medewerkers. Samen met het regio MT bouw je aan Regio Zuid. Je ondersteunt de (locatie en tijd ongebonden) invulling van Het Nieuwe Werken volledig en zoekt actief naar nieuwe (online) moderne verbinding tussen je medewerkers. Je maakt daarbij concrete resultaatafspraken die bijdragen aan een optimale invulling van het Nieuwe Werken. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Klantadvies regio Zuid. Jij creëert samen met je team de sfeer binnen de regio!

Je profiel

Je bent klantgericht en hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel commerciële kansen als risico's. Van het verder brengen van mensen krijg je energie die je dan ook volop inzet in je rol als manager.  Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent een team player, ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:
 

  • WO-werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in het leidinggeven aan een team;
  • Kredietkennis en kennis met betrekking tot Risk Management.
  • Diepgaande kennis van commerciële processen en technieken, klantenprofielen, het kunnen herkennen en benutten van kansen.
  • Basis kennis van methoden van risico-inschatting en de relevantie juridische, fiscale en bedrijfseconomische begrippen.
  • Basis kennis van digitale ontwikkelingen binnen de sector (Digital Signing, Digital document Exchange, Robotisering, Artificial Intelligence e.d.)
Wij bieden

Als medewerker van Commercial Banking werk je constant aan het beter worden van jezelf. In deze rol bouw je zeer direct mee aan Commercial Banking. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor minimaal 36 uur.


Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.