Stage Center of Expertise Investments ABN AMRO MeesPierson (m/v) in Amsterdam

In het... Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson...

Beschrijving

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun ons Global Products & Service Management team bij hun werkzaamheden. Daar help je niet alleen onze klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij het Center of Expertise Investments (CoE) is geen dag hetzelfde. Als stagiair werk je in een team dat veel samenwerkt met verschillende stakeholders binnen Retail en Private Banking. Naast afdelingen als Sales Management en Marketing, zijn dat bijvoorbeeld Legal, Compliance en Client Investment Risk.

 

Dagelijks bespreek je in het team jouw werkzaamheden. En is volop ruimte om hulp te vragen. Daarnaast bespreek je dagelijks met je stagebegeleider(s) de voortgang van jouw stage.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Het CoE heeft als taak om veranderingen vanuit wet- en regelgeving te onderkennen, wijzigingen te initiëren en de uitvoering ervan proactief te monitoren en te evalueren. Proces- en productoptimalisatie en license to operate zijn belangrijke drijfveren, die bijdragen aan het borgen van de onderwerpen Zorgplicht en Klantbelang Centraal binnen de organisatie.

Samen met jouw begeleider(s) bepaal je aan welke onderwerpen je een bijdrage gaat leveren. We houden daarbij uiteraard rekening met jouw affiniteit en eventuele ervaringen.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

  • Nieuwe en bestaande wetgeving analyseren;
  • Meedenken hoe wij beleid zo kunnen uitwerken dat onze klantadviseurs hun werk nog beter kunnen doen;
  • Voorbereiden en opstellen van rapportages voor senior management;
  • Je zult ook administratieve taken voor je rekening nemen.
Wie ben jij?

Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast proactief en denk je altijd aan het belang van onze klanten? Praat en schrijf je helder en makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je zoekt vanaf juni 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, op kantoor maar ook digitaal. Op dit moment is thuiswerken namelijk de norm. We zorgen ook op afstand voor voldoende contactmomenten met jouw begeleider en teamgenoten, zodat je je snel onderdeel van het team voelt en volledig kunt meedraaien in het team. We bieden je volop ruimte om te leren en te groeien. Uiteraard onder begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

 

Een stage bij het CoE draait niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring. Je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. Bijvoorbeeld via CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, dat zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen organiseert. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via ons interne opleidingsplatform je skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

 

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.