Helaas, deze vacature is niet actief.

Connecting Manager Know Your Client & Transaction Monitoring in Amsterdam

In het... De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van...

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leidinggevende in Amersfoort binnen de afdeling CDD Transactie Monitoring die van aanpakken houdt in een dynamische omgeving.

Je werk

Zin om je tanden te zetten in een team wat in beweging is? Voel jij je comfortabel in complex stakeholderveld?

 

Wij zoeken per 1-6-2021:

Een leidinggevende die de juiste balans brengt tussen zelfsturing en aansturing. Een leidinggevende die zowel kaders schept als vrijheid geeft.
Wij zijn op zoek naar een leidinggevende voor een operationeel team in een dynamische omgeving. Een omgeving waar de strategie in ontwikkeling is en een omgeving die vraagt om snel te kunnen schakelen bij ad hoc situaties en veranderingen.

 

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor;

 

-Coachen en begeleiden van (20-25) medewerkers

-Visie en strategie en deze vertalen naar heldere teamdoelstellingen en teamresultaten

-Operationeel team management ; dagelijkse verwerking binnen de gestelde KPI’s

Werkomgeving

Werken binnen DFC betekent werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is en het afgelopen jaar sterk gegroeid. Naast je dagelijkse werk zijn zaken als (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid belangrijk. Dit alles draagt er aan bij dat we samen met jou kunnen bouwen aan een succesvolle afdeling. De complete DFC afdeling bestaat momenteel uit ca. 2000 mensen, waarbij de gemiddelde leeftijd 35 jaar is en de verhouding man / vrouw momenteel 51% / 49% is.

 

De afdeling Client Due Diligence Transactie Monitoring CDD TM valt onder Detecting Financial Crime (DFC). De afdeling analyseert (mogelijk ongebruikelijke) transacties op het gebied van witwassen en terrorisme financiering. Er zijn 4 subteams (locatie Amsterdam) dedicated aan een business line (Retail & Private Banking en Commercial Banking & Corporate Institutional Banking). En 3 subteams in Rotterdam. Daarnaast is er nog een team in Amersfoort.

Create a hostile environment for criminals! Dat is de missie van de afdeling. De afdeling is continu in ontwikkeling. Enerzijds door wet- en regelgeving en anderzijds door innovatieve ontwikkelingen.

 • Samen met diverse stakeholders (Business Lines, Compliance, Legal) worden de strategische peilers voor CDD TM gedefinieerd.
 • Je maakt onderdeel uit van een MT van 9 personen.

Binnen de afdeling zijn veelal jonge HBO/WO analisten werkzaam met als achtergrond o.a. Criminologie

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen. 

 

Je profiel

Je bent positief ingesteld, risico bewust, klantgericht, analytisch, besluitvaardig, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team player en kan teams op een inspirerende wijze meenemen. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 

 • HBO/WO opleiding
 • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarbij ervaring als leidinggevende gewenst is
 • Sterke verbinder zowel met het team, als binnen het MT en met stakeholders
 • Ambititeus en energiek
 • Flexibiliteit
 • Goede coachende vaardigheden
 • Kennis van visie, strategie en doelstellingen van ABN AMRO en DFC
 • Kennis van Lean/Scrum
 • Binden en boeien van professionals

 

 

 

Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren.

 

Uiteraard bieden we je de ABN AMRO CAO, waar je o.b.v. 36-urige werkweek o.a. het volgende krijgt:

•            Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
•            Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis. 
•            Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•            Een bruto jaarsalaris tussen  eur 41.588,-- en eur 59.408,-- op basis van een 36-urige werkweek
•            Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt 
              kopen
•            Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•            Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
•            Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.