Helaas, deze vacature is niet actief.

Financial Controller III in Amsterdam

... Ben jij dé hands-on vernieuwer en wil je net als wij, je met passie inzetten om de processen en de management informatie binnen Controlling te verbeteren, zodat onze controllers meer tijd krijgen om hun...

Beschrijving

Inleiding

Ben jij dé hands-on vernieuwer en wil je net als wij, je met passie inzetten om de processen en de management informatie binnen Controlling te verbeteren, zodat onze controllers meer tijd krijgen om hun businesspartner rol in te vullen? Door inzichtelijk te maken wat er schuilgaat achter de getallen, helpen we de bank een goede koers te varen. Jouw analyses dragen bij aan de strategische keuzes die worden gemaakt. Een baan met impact, waarbij je inzicht levert in de verhouding tussen resultaten, doelen en strategie van ABN AMRO. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

In deze continu veranderende omgeving zijn we op zoek naar iemand met een frisse blik en nieuwe ideeën. We zoeken een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en zich proactief opstelt binnen de organisatie. Je bent kritisch en je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Minstens zo belangrijk vinden we dat je kunt samenwerken. Onze organisatievorm en processen zijn zo complex dat je in je eentje simpelweg weinig voor elkaar krijgt. Wat telt, is dat je ondernemerschap het wint van de weerstand die je onderweg tegenkomt.  

Je werk

Als Financial Controller ondersteun je de business controllingteams en vervaardig je relevante (kwalitatieve en kwantitatieve) analyses en rapportages, hoogwaardige managementinformatie, adviezen en voorstellen. Je streeft naar continue verbeteringen, creëert synergievoordelen en monitort en borgt de kwaliteit.  Als Financial Controller ben je de spin in het web en zorg je op een agile werkwijze dat we continu onze producten en processen blijven verbeteren!

Werkomgeving

Je komt te werken binnen Financial Control. Financial Control bestaat uit 31 collega’s en we werken vanuit drie zelforganiserende teams, ieder met een eigen focus:Retail & Private Banking, Commercial Banking & Corporate Institutional Banking (CB CIB)Innovation Technology & Functions.

Financial Control maakt onderdeel uit van Controlling Intelligence. Controlling Intelligence is primair verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige Management Informatie op een geavanceerde – en efficiënte wijze, zodat de Business Controlling afdelingen en de afdeling Corporate Planning & Control in staat zijn hun rol als business partner goed te vervullen. Daarnaast is Controlling Intelligence verantwoordelijk voor analytics & innovatie, het onderhoud van de systemen en changes in zowel systemen als output (management informatie).

Het Financial Control team werkt nauw samen met het Grid, de business controllers, de business en Financial Accounting. Doordat Financial Control zelforganiserend werkt, heb je de ruimte om samen met je collega’s vorm te geven aan je werkomgeving. Je werkomgeving wordt gekenmerkt als dynamisch, waarbinnen je jezelf continu kan blijven ontwikkelen.

Je profiel

Check je profiel:

 • HBO/WO opleiding (bedrijfs)economische richting
 • Aantoonbaar kwantitatief inzicht en analytisch vermogen
 • Oog voor detail zonder het overzicht te verliezen
 • Gedegen kennis en ervaring met het ontwikkelen en maken van Management Informatie en bijbehorende datakwaliteit
 • Algemene kennis van en ervaring met Business Intelligence tools,
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, in het nederlands en in het engels.
 • Daarnaast in staat zijn goed te kunnen presenteren (analyse / rapportage goed opbouwen, helder en duidelijk presenteren) en hiermee je doel te bereiken.
 • Goed kunnen plannen en overzicht behouden bij coördinerende werkzaamheden en complexe processen.
 • Kennis van de Agile way of working
 • Kennis van de laatste trends en innovatie op het gebied van digitalisering binnen de bancaire sector.
 • Team player en in staat zijn om samen met het team brede verantwoordelijkheid te dragen met betrekking tot het stellen van prioriteiten, capaciteitsmanagement.
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.