Helaas, deze vacature is niet actief.

Connecting Manager DFC CDD Client Filtering in Amsterdam

In het... De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het identificeren...

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het identificeren van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons werk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Als manager Client Filtering start je binnen één van de onderdelen van DFC, namelijk het CDD & KYC center Client Filtering team. Het Client Filtering team bestaat uit ruim 50 inhoudelijke hoogopgeleide analisten welke diverse klantenbestanden van ABN AMRO en haar onderdelen filteren. Deze analisten behandelen Politically Exposed Persons (PEP), Sanctions and Adverse Media matches. Zo zorgt de afdeling ervoor dat daar waar noodzakelijk, ABN AMRO verscherpt klantonderzoek kan doen bij een volgende afdeling. 

 

Als manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel, tactisch en strategisch ontwikkelen van de afdeling. Je stuurt direct een groep specialisten aan. Je stuurt op een zo effectief mogelijke productie en implementeert en optimaliseert ten behoeve van dit resultaat.

 

Verder is er veel afstemming met de diverse onderdelen van de bank waarmee je zaken doet. Dit zijn zowel Nederlandse dochters als buitenlandse afdelingen.

Werkomgeving

Werken binnen DFC betekent werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is en het afgelopen jaar sterk gegroeid. Naast je dagelijkse werk zijn zaken als (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid belangrijk. Dit alles draagt er aan bij dat we samen met jou kunnen bouwen aan een succesvolle afdeling. Voor jou als senior betekent dit een nadrukkelijke voorbeeldrol en stimuleer en enthousiasmeer je het team om hier aan bij te dragen. Verder is het flexibel / nieuwe werken uiteraard ook bij ABN AMRO van kracht, waardoor je, natuurlijk in afspraak met je team, kunt werken op andere locaties en momenten. De complete DFC afdeling bestaat momenteel uit ca. 1.100 mensen, waarbij de gemiddelde leeftijd 27 jaar is en de verhouding man / vrouw momenteel 51% / 49% is.

Je profiel

Je bent positief ingesteld, risico bewust, klantgericht, analytisch, besluitvaardig, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer en kan teams op een inspirerende wijze meenemen. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zaken gedaan te krijgen bij stakeholders. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • HBO of WO denk niveau;
  • Aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
Wij bieden

Uiteraard bieden we je de ABN AMRO CAO, waar je o.b.v. 40-urige werkweek o.a. het volgende krijgt:

  • Bruto salaris volgens onze CAO functieniveau 9 - afhankelijk van jouw (relevante) werkervaring en competenties
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000,- p.p., naast alle opleidingen en trainingen die we vanuit de afdeling DFC aanbieden;
  • Zeer goed (aanvullend) en waardevast pensioen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.