Helaas, deze vacature is niet actief.

Manager P2P General Accounting - een leidinggevende rol binnen een organisatie in ontwikkeling in Utrecht

In het... Wil jij meebouwen aan een toonaangevende West-Europese Factoring & Leasemaatschappij? Hou je van vernieuwing, afwisseling, uitdaging en ben je een teamplayer? Wordt jij gedreven door constante verbetering? Kom...

Beschrijving

In het kort

Wil jij meebouwen aan een toonaangevende West-Europese Factoring & Leasemaatschappij? Hou je van vernieuwing, afwisseling, uitdaging en ben je een teamplayer? Wordt jij gedreven door constante verbetering? Kom dan ons team versterken!We zijn op zoek naar een Manager General Accounting, die het een uitdaging vindt om de General Accounting (GA) en Procure to Pay (P2P) functie naar een hoger niveau te brengen, om zo bij te dragen aan de verdere groei van Asset Baset Finance (ABF), onderdeel van ABN AMRO Commercial Banking.Voel jij je aangetrokken tot deze uitdagende omgeving en denk jij dat je het in je hebt om succesvol te zijn in deze functie? Vertel ons dan jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij bent verantwoordelijk voor de afdeling Procure to Pay (P2P) en General Accounting (GA). In deze afdeling wordt de financiële administratie gevoerd voor Asset Based Finance voor al haar branches. Ook ben je verantwoordelijk voor de betalingen van lease- en kostenfacturen. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en gecontroleerd uitvoeren van de periodieke afsluiting en de bijbehorende analyses.Je geeft leiding aan 10 personen en rapporteert aan het Head Accounting, Treasury & Tax. Je werkt geregeld samen met de CFO en andere Finance afdelingen binnen ABF, Data Reporting & Analysis (DRA) en Business Performance Management (BPM). Je bent een coachende manager die op basis van je ruime ervaring met financiële administraties zijn collega’s inhoudelijk kan begeleiden. Hierbij faciliteer je de verdere ontwikkeling van de collega’s. Je leiderschapsstijl is erop gericht om resultaten te bereiken waarbij je waarborgt dat de medewerkers ruimte geeft op welke wijze ze deze resultaten realiseren. In je rol ben je actief betrokken bij initiatieven om daarmee de kwaliteit en efficiency van de betaal-, administratieve en periode afsluitingen processen te verbeteren. Ook ben je actief betrokken bij het harmoniseren van deze processen om hiermee de centralisatie vanuit de branches te faciliteren.Binnen ABN AMRO wordt gebruik gemaakt van een interne controle omgeving waarbij het van belang is dat de key controls worden onderhouden. Ook is het van belang dat de bijbehorende werkinstructies (SOP’s) actueel zijn en de End User Designed Applications (EUDA’s) op een gecontroleerde manier worden gebruikt. In de rol van Manager General Accounting lever je een belangrijke bijdrage aan het onderhouden van deze interne controle omgeving.Jaarlijks worden er meerdere audits uitgevoerd door de interne en externe accountant waarbij je een belangrijke rol speelt in het voorbereiden van de noodzakelijke documentatie voor deze audits.Binnen de afdeling Finance worden verschillende projecten uitgevoerd zoals de migratie naar één ledger binnen SAP. Je speelt een belangrijke bijdrage bij de uitvoering van dit project en de uitrol naar de internationale branches van SAP.

Je werkomgeving

ABF is een dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank N.V. en is actief op het gebied van zakelijke financiering, leasing van bedrijfsmiddelen, debiteuren financiering, voorraad financiering en credit management. ABF is actief in 5 Europese landen (Engeland, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland) en heeft de ambitie om de positie in het buitenland verder te vergroten. Het team Accounting, Treasury & Tax bestaat uit circa 20 medewerkers en is onderdeel van Finance, waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en de inbreng van de teamleden bij ontwikkeling van de wijze waarop het werk wordt uitgevoerd. Doel daarbij is om elke dag een stapje beter te worden.

Je profiel

Als wat het betekent om medewerkers verder te laten. Je levert graag een actieve bijdrage aan het verder verbeteren van administratieve processen en het onderhouden van key controls. Je maakt echt verbinding met jouw gesprekspartner en toetst daarbij de vraag achter de vraag. Behaalde resultaten en voortgang van je werk deel je graag met anderen.
Daarnaast beschik je over de volgende kennis gebieden:
- Opleiding op Bachelor of Master niveau in Accounting & Control.
- 5-10 jaren relevante werkervaring op het gebied van leiden van financiële administraties binnen grote organisaties.
- Kennis van ERP en general ledger (bij voorkeur SAP) systemen.
- Beheerste de Engelse taal. Kennis van Duits en/of Frans is een pre.

We bieden

Ee leidinggevende rol waar jij veel vrijheid krijgt om het beste uit jezelf en het team te halen. Daarbij hoort ook flexibel werken en ruimte om te groeien. Hoe mooi is dat!. Wij helpen je om fit & vitaal te blijven. Het bruto maandsalaris voor deze rol is minimaal € 4.662 en maximaal € 6.659 per maand op basis van een 36-urige werkweek. Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar. Een OV-jaarabonnement. Ieder jaar 5 ‘Banking for better days’, die onder andere kunnen worden ingezet voor persoonlijke ontwikkeling. En een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.