Helaas, deze vacature is niet actief.

Product Owner (IT) in Bunnik

In het... Word jij dé Product Owner die actief bijdraagt aan de verantwoorde groei en wendbaarheid van ALFAM? Kun jij sparren en bruggen bouwen in de hectiek van de steeds sterk veranderende kredietwereld? En weet jij...

Beschrijving

In het kort

Word jij dé Product Owner die actief bijdraagt aan de verantwoorde groei en wendbaarheid van ALFAM? Kun jij sparren en bruggen bouwen in de hectiek van de steeds sterk veranderende kredietwereld? En weet jij continu een afweging te maken tussen klantbehoefte en groeiende wet- en regelgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je initieert, organiseert en hebt als doel om maximale business waarde te realiseren, o.a. op het gebied van onze midoffice en relatiemanagement, gericht op de administratie van al onze klanten, distributiepartners en leveranciers. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor je product backlog. Hierbij dienen de belangen van alle relevante stakeholders tijdig, helder en transparant te worden meegewogen. En heb je de verantwoordelijkheid om werk te accepteren of te weigeren voor het team. Dit houdt in dat jij de backlog van jouw team(s) en de prioritering daarvan bepaalt. Je hebt veel vrijheid en dus ook een grote verantwoordelijkheid. De focus ligt op het klantbelang centraal stellen, en daarmee de business value te optimaliseren binnen de kaders van wet- en regelgeving alsmede de strategie van ALFAM.
Om hier invulling aan te geven zijn wij dus op zoek naar een krachtige, initiatiefrijke en ondernemende Product Owner.

Werkomgeving

ALFAM Consumer Credit is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via verschillende labels, zoals DEFAM, ABNAMRO en GreenLoans. Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

Je profiel

Je bent een communicatief sterk persoon, die weet wat er speelt binnen en buiten ALFAM Je staat voor je team en geeft aan wat nodig is om de klant optimaal te bedienen. Vanuit een visie en klantbehoefte stel je prioriteiten en epics, features en user stories opstelt. Je onderkent de samenhang en afhankelijkheden tussen de diverse user stories. En je ziet eventuele afhankelijkheden met andere teams en producten. Jouw doel; ALFAM slagvaardiger, effectiever en wendbaarder kan maken. Je weet dat je dit bereikt samen met collega’s, zowel binnen als buiten de teams.

 

Check je profiel:
- Hbo/wo niveau met minimaal 7 jaar relevante ervaring binnen een financiële instelling.
- Affiniteit met de prducten, diensten en klanten bij ALFAM en digitalisering.
- Kennis van de relevante wet- en regelgeving binnen consumptie krediet.
- In staat een (product) plan op te stellen voor het team. En een visie kunnen operationaliseren.
- Kennis van Business en IT-architecture.
- Kennis van proces design & proces management.

Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

- Salarisindicatie: EUR 75k - 85k all-in o.b.v. een 40-urige werkweek (36 kan ook).
- Een deel van je arbeidsvoorwaarden is flexibel die je kunt gebruiken voor het kopen van bijvoorbeeld extra vakantiedagen.
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
- Alles wat je nodig hebt om aan je vitaliteit te werken.
- Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.