Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer Payments in Amsterdam

In het... Word jij dé Business Developer met focus op risk binnen het betalingsdomein van de bank? Oftewel, weet jij een ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer te realiseren? Een brede rol in een breed...

Beschrijving

In het kort

Word jij dé Business Developer met focus op risk binnen het betalingsdomein van de bank? Oftewel, weet jij een ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer te realiseren? Een brede rol in een breed speelveld. Waarbij jij met name jouw kennis van ervaring meebrengt op het risicomanagement op het gebied van producten, processen en applicaties. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je krijgt veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid voor de realisatie van de ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer. Je behartigt de belangen van de afdeling payments op het gebied van riskmanagement. Je hebt daarin een adviserende en coördinerende regierol en doet de implementatiebegeleiding van veranderingen die op gebied van Risk, Compliance en Audit Risk op ons afkomen. Je verbetert bijvoorbeeld processen waar je risico’s hebt gesignaleerd en je geeft pro actief advies op het gebruik van risk instrumenten. Voor al deze werkzaamheden is het essentieel dat je goed samenwerkt met verschillende stakeholders zoals de collega’s in de domeinen en de diverse risk partijen binnen de bank.

Werkomgeving

Binnen het grid Payments & Acquiring ga je, samen met 7 andere Business Developers, bijdragen aan de resultaten van tien Payment teams. Jouw primaire focus ligt op Risk, Compliance, Legal & Audit. Maar daarnaast is er ook nog ruimte voor andere onderwerpen. We vinden plezier en lol maken heel belangrijk. Uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel: klanten veilige, betrouwbare, snelle en traceerbare betaaloplossingen aanbieden die naadloos op hun behoeften aansluiten. Je hebt niet alleen te maken met je collega Business Developers en Product Owners binnen je afdeling, maar ook veelal daarbuiten.

Je profiel

Je bent een communicatief vaardig en ondernemende persoon. Je neemt graag eigenaarschap en wacht daar bij niet af. Echt samenwerken is is waar jij op zoek naar bent. Dit kan je niet alleen goed. Maar vindt oprecht dat je elkaar moet helpen om het hele team beter te maken. Verder word je graag inhoudelijk uitgedaagd en ben je analytisch sterk. Niet alleen denken maar ook gewoon doen. Dat ben jijj. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Hbo/wo niveau met minimaal 3 jaar relevante ervaring.
- Je hebt (enige) ervaring om te werken met de scrum methode.
- Je kunt op een gestructureerde manier risico's in kaart brengen, evalueren en verbeteringen aanpakken en oplossen in samenwerking met IT.
- Nieuwe onderwerpen en vraagstukken maak je je snel eigen.

Wij bieden

Je komt te werken in een omgeving van collega's die gedreven zijn om   en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en passie zijn de kenmerken. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling. Salarisindicatie: EUR 55.000 – EUR 70.000 all-in, o.b.v. een 36-urige werkweek (40 mag ook!).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.