Helaas, deze vacature is niet actief.

IT Development Engineer SAP Financial Consolidation in Amsterdam

In het... Ben jij de IT Development Engineer die ons team komt versterken bij  het aanpassen, onderhouden en verbeteren van onze consolidatie en rapportage applicatie SAP Financial Consolidation aan de wijzigende...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de IT Development Engineer die ons team komt versterken bij  het aanpassen, onderhouden en verbeteren van onze consolidatie en rapportage applicatie SAP Financial Consolidation aan de wijzigende regelgeving?

 

Je werk

Jij bouwt en implementeert als Development Engineer samen met het team werkzame oplossingen in onze consolidatie en rapportage applicatie SAP FC om aan de vereisten van onze toezichthouders en de wensen van onze stakeholders te voldoen.
 

Werkomgeving

Je zult werken in een multidisciplinair Agile team (6-13 personen) dat verantwoordelijk is voor zowel change als run activiteiten voor SAP FC en een aantal andere applicaties. SAP FC verzorgt de consolidatie en rapportage voor de externe verslaggeving en de verslaggeving richting DNB & ECB (zoals de Annual Financial Statements, Interim Financial Statements, FinRep en Corep). Allemaal rapportages die sterk in beweging zijn door veranderende regelgeving. We leveren de user stories in twee wekelijkse sprints op aan onze stakeholders die de acceptatietesten uitvoeren. Het team is onderdeel van de Reporting Grid van Finance.

Er is veel contact met andere teams in de Grid Reporting en met de stakeholders van de verschillende consolidatie en rapportage afdelingen. Je draait volop mee in een professioneel en ambitieus team waarin veel wordt samengewerkt en van elkaar wordt geleerd zodanig dat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Je profiel

Je bent een enthousiaste kritische professional die gericht is op samenwerken maar ook individueel user stories oppakt en oplevert. Je bent accuraat, communicatief vaardig en gericht op het opleveren van de best passende oplossing. Hierbij maak je gebruik van je kennis en ervaring van financiële rapportageprocessen en ben je op de hoogte van relevante in- en externe ontwikkelingen op het gebied van Regulatory / Toezichthouders rapportages. Je bent een sparringpartner voor directe collega’s en voor onze stakeholders. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van SAP FC en beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.