Helaas, deze vacature is niet actief.

Projectmanager Operations in Bussum

In het... Ben jij degene die door realisatiekracht echt het verschil weet te maken t.a.v. de strategische doelstellingen van Operations Hypotheken binnen innovatietrajecten en of projecten? Kun jij in de snel...

Beschrijving

In het kort

Ben jij degene die door realisatiekracht echt het verschil weet te maken t.a.v. de strategische doelstellingen van Operations Hypotheken binnen innovatietrajecten en of projecten? Kun jij in de snel veranderende wereld van hypotheken onze interne klant optimaal ondersteunen en verrassen in de dienstverlening? Ook als het gaat om verplichte onderwerpen? Lees dan snel verder…

Je werk

Voor de versterking van ons team zoeken wij een collega die zich richt op de optimalisatie van onze operationele processen en systemen. Concreet ga jij je als projectmanager bezighouden met (re)design trajecten en innovatie. Ook kun je ingezet worden op voor Operations relevante projecten zoals New Client Take On (NCTO) / Customer Due Diligence (CDD).
Je werkt in teamverband en neemt het voortouw. Je maakt afspraken met je opdrachtgever over planning, budget en resultaat. Je bespreekt de voortgang en betrekt daarbij relevante stakeholders. Je werkt de plannen en verbetersuggesties uit in heldere presentaties en weet hiervoor draagvlak te creëren binnen de keten. Je maakt de vertaalslag naar uitvoerbare processen. Je zorgt er voor dat processen van verschillende partijen goed op elkaar aansluiten en er een positief resultaat ontstaat. Een resultaat dat duurzaam is en bijdraagt aan de doelstellingen van de bank. Je verliest daarbij het belang van de klant niet uit het oog.

Werkomgeving

Je werkt op dagelijkse basis in Amersfoort of online vanuit huis. Je bent onderdeel van het team Systemen en Processen van de afdeling Business Management Operations Hypotheken. Business Management ondersteunt, borgt en verbetert de dienstverlening van Operations aan onze klanten. Het team werkt aan een grote diversiteit van processen en systemen die ondanks wijzigingen voortdurend beschikbaar en op elkaar afgestemd dienen te zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van Operations en haar streven naar een zo laag mogelijk kostenniveau. De samenwerking met je directe collega’s en diverse stakeholders is van essentieel belang om je werk succesvol uit te kunnen oefenen. Van elkaar leren staat centraal en je collega’s zijn hét aanspreekpunt bij het helpen oplossen van complexe issues. Het team kenmerkt zich door een stevige ambitie, verantwoordelijke teamspelers, ‘aanpakkers mentaliteit’, willen innoveren, diversiteit, directe communicatie en flexibiliteit.

Je profiel

Gericht op samenwerken. Dat is waar jij voor staat. Verbinden met elkaar, een vertrouwensrelatie opbouwen. Dat is wat je doet en goed kan. Maar ook een ander overtuigen tijdens een presentatie kan je prima. Je neemt graag het voortouw in projecten. Het te behalen resultaat verlies jij niet uit het oog. Denk jij dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Hbo/wo opleiding.
- Jouw projectmanagement en stakeholdermanagement vaardigheden zet jij in om projecten tot een goed einde te brengen.
- Je kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen.
- Je kijkt met een frisse blik naar bestaande klant-/bedrijfsprocessen en optimaliseert deze voortdurend op basis van verbeterinitiatieven.
- Je hebt oog voor de klantwens, kosten en bent scherp op risico’s die zich in de hypotheekketen voor kunnen doen.

Wij bieden

Alle ruimte om met verfrissende en nieuwe inzichten te komen en uit te voeren. En je projectmanagementvaardigheden verder te ontwikkelen. Gericht op het continu verbeteren van processen en systemen binnen Operations en bij te dragen aan de draai naar digitale hypotheekacceptatie. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling. Salarisindicatie: EUR 55.000 – EUR 70.000 all-in, o.b.v. een 36-urige werkweek (40 mag ook!).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bussum
Dienstverbanden
Stage

Bussum | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.