Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Anti Money Laundering train(st)er en coach in Amersfoort

In het... Wil je ons als Senior AML trainer & coach helpen financiële criminaliteit tegen te gaan?   De wereld verandert snel in onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’...

Beschrijving

In het kort

Wil je ons als Senior AML trainer & coach helpen financiële criminaliteit tegen te gaan?

 

De wereld verandert snel in onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het detecteren van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het detecteren van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Je werk

DFC hecht er veel waarde aan dat alle medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, zowel inhoudelijk, als op vaardigheden en houding en gedrag. Daarom investeert DFC veel in training en ontwikkeling van haar medewerkers. De DFC Academy zorgt voor een goed en uitgebreid opleidingsaanbod. Zowel voor starters, als voor (bewezen) experts en leidinggevenden. 

 

Als Senior AML Trainer geef je trainingen aan de medewerkers in het KYC/CDD werkveld op alle niveaus van basis tot expert. Onder ander de AML in one day training en de meer specialistische trainingen als bijvoorbeeld de Advanced UBO en PEP trainingen. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar de werkvloer. Bijvoorbeeld door coaching-on-the-job of door intervisie. Ook haal je vanzelfsprekend leerbehoeftes op om trainingen te verbeteren. 

 

Ben jij een enthousiaste trainer die continu op de hoogte is en wil blijven van nieuwe AML wet- en regelgeving? Presenteer je op heldere en aansprekende wijze en weet je deelnemers te stimuleren met interactieve werkvormen? Kan je op creatieve wijze je trainingsdoelen bereiken en vind je het leuk om in een snel groeiende en zeer dynamische omgeving te werken? Dan is dit wellicht een rol voor jou!
 

Werkomgeving

Je komt te werken in het People & Conduct team van DFC. Het People & Conduct team is verantwoordelijk voor onder andere de werving en behoud van collega’s, opleidingen en ontwikkeling maar ook t.a.v. gedrag, cultuur en ethiek. In het team werk je met een team van andere People Development Consultants aan de DFC Academy. 


Dit doe je onder andere vanuit onze DFC-locatie in Amersfoort. Je geeft trainingen voor de hele DFC organisatie, maar mogelijk ook voor andere onderdelen van ABN AMRO. Locatie Amersfoort voldoet aan de nieuwste wensen en trends op facilitair vlak, waaronder een eigen opleidingscentrum, al geven we door de COVID-19 periode op dit moment bijna alle trainingen online.
 

Je profiel

Je bent enthousiast, overtuigend, contactvaardig en gedreven. Je bent een ervaren trainer van inhoudelijke trainingen. Naast de medewerkers, wil je ook jezelf voortdurend verbeteren en volg je de AML ontwikkelingen op de voet. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team player. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 

⦁    Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau; 
⦁    Je bent een expert op het gebied van AML wet- en regelgeving 
⦁    Je bezit relevante werkervaring op het gebied van trainen; 
⦁    Je bent in staat om opleidingsbehoeften op adequate wijze in kaart te brengen; 
⦁    Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen en kan goed omgaan met weerstand; 
⦁    Je bent een verbinder en zoekt steeds naar samenwerking; 
⦁    Je bent kritisch en weet een goede bijdrage te leveren in een discussie.
 

Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Jij bouwt mee aan de nieuwe afdeling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor is de DFC Academy opgezet, die veel trainingen en opleidingen aanbiedt. (Door)groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.