Digital Expert / Product Owner (aandachtsgebied CRM) in Amersfoort

In het... Klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Het digitale kanaal wint steeds meer terrein. Met nieuwe en verbeterde service bereiken we straks meer klanten dan ooit, volledig via alle digitale...

Beschrijving

In het kort

Klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Het digitale kanaal wint steeds meer terrein. Met nieuwe en verbeterde service bereiken we straks meer klanten dan ooit, volledig via alle digitale kanalen. De bank van morgen vraagt dus om een digitale mindset. Help jij mee in het bedenken en realiseren van onderscheidende digitale klantoplossingen bij Florius?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Digital is binnen Florius verantwoordelijk voor de digitale voorkant. Internet, extranet, berichtenverkeer en CRM. Klant- en tussenpersoonregistratie zit in CRM en dus is ons CRM een enorm belangrijke applicatie binnen het platform. Momenteel wordt het CRM (Microsoft Dynamics) naar de Cloud gemigreerd door het business – IT team. Jij bent de (team-) productowner die samen met het team bedenkt, ontwikkelt en live zet!
Vernieuwen, verbeteren of veranderen van producten of processen. Jouw gemaakte keuze is gebaseerd op het realiseren van zoveel mogelijk efficiency waar de klant voordeel bij heeft in zijn of haar digitale reis. Digitale product ontwikkeling is waar jij voor staat!

Wat jij wilt gaan doen weet je met overtuiging te brengen. Je collega’s raken geïnspireerd. Een team wordt gevormd. Een bedachte oplossing wordt waar gemaakt. Dus ook het technisch draaiend krijgen in één team met collega’s van IT. Niet altijd makkelijk. Zeker niet in een complexe organisatie als die van ons met diverse belangen. Maar het resultaat mag er zijn. Met jouw visie en  inzet en natuurlijk kennis van zaken heb je gehoor gegeven aan wat echt belangrijk is voor onze klant en onafhankelijk adviseur. Op naar een mooie volgende stap in het verder digitaal verduurzamen van Florius. 

Werkomgeving

Florius is een hypotheeklabel van ABN AMRO, speciaal gericht op het onafhankelijk advieskanaal (Intermediairs). Wij bieden moderne en flexibele hypotheekoplossingen tegen uitstekende voorwaarden. Kortom, met Florius biedt wij onze klanten de zekerheid van zorgeloos wonen. Nu en in de toekomst. Florius staat goed bekend in de markt: “Florius loopt vooruit, heeft interessante ideeën voor de toekomst en neemt de branche hierdoor op sleeptouw. Ze neemt duidelijk het initiatief om zowel met als voor de branche te innoveren.”  Het digital team van Florius; een team van professionals die de digitale wereld ademt. Altijd op zoek naar de beste digitale oplossingen. En dit autonoom realiseren in het agile team waar IT onderdeel van uitmaakt. Dat is waar je in terecht komt.

Je profiel

Je weet de wens van de klant te vertalen in digitale toepassingen en Florius ook in de toekomst in de top te laten meedraaien. Of je komt met oplossingen waar de klant nog niet direct aan gedacht hebt. Digitaal denken zit in jou. De meest waardevolle “digital experience” voor onze klant realiseren is wat jou drijft!

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Wo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met het bedenken, realiseren en ‘live’ brengen van digitale oplossingen (producten en/of processen) in één team met business en IT collega’s
  • Overtuigend, analytisch sterk
  • Ziet kansen, komt met oplossingen, weet met kennis van zaken en humor succesvolle samenwerkingsverbanden te realiseren
  • Krijgt en neemt verantwoordelijkheid, ook als het even tegen zit!
  • Ervaring met werken met Agile team
  • Je weet collega’s te inspireren (ook als het even tegen zit)
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
Wij bieden

De omgeving is gebaseerd op de agile principes. Hierin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om veranderingen te realiseren. Echt impact te realiseren. Dit doe je samen met professionals in het vakgebied.Kan jij dit aan? Past jou dit? Dan ben je helemaal op je plek bij Florius; klein genoeg om een idee daadwerkelijk te realiseren, groot genoeg dat het wel echt ergens over gaat!
Verder kun je er vanuit gaan dat wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Salarisindicatie: Eur. 50.000 - 61.000  all-in o.b.v. een 36-urige werkweek.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
29-04-2021

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.