Helaas, deze vacature is niet actief.

Full Stack Developer Tikkie in AMSTERDAM

Beschrijving

Full Stack developer bij Tikkie gezocht!

Je komt te werken bij één van de bekendste apps van Nederland. Bij Tikkie werken wij altijd hard aan nieuwe innovatieve oplossingen voor de Tikkie App op zowel het iOS als Android platform. Niet alleen consumenten gebruiken Tikkie, steeds meer bedrijven zetten Tikkie in als betaalmiddel. Tikkie valt binnen het grid 'Apps & Digital Innovation' waar we verantwoordelijk zijn voor onze retail apps: Grip, Mobiel Bankieren en dus Tikkie. 

Je werk

Binnen Tikkie zijn wij op zoek naar iemand die graag een steentje wil bijdragen op het gebied van zowel Front-End als Backend development. Wij werken in AWS met een micro-services architectuur. Werkervaring in deze architectuur is dan ook zeer gewenst. Je hebt daarnaast ook ervaring met Java, Spring, Javascript/Typescript, Serverless Framework, AWS CDK en AWS (Cloudformation, ECS, Lambda). Voor de Front-End werkzaamheden werk je aan de portal web application en aan de betalingspagina’s van Tikkie. Hier werken wij met React en het NextJS Framework.

Wij werken volgens het Scrum framework in multidisciplinaire DevOps teams om een zo goed mogelijke klantervaring te creëren. Je bent werkzaam in een team met Product Owner, Scrum Master, Testers en Full-stack developers. Er wordt veel verantwoordelijk bij het team neergelegd en deze vrijheid is aan jou om ook te pakken binnen het team. Daarnaast werken wij Agile om zo flexibel mogelijk te blijven zodat we de aansluiting bij onze doelgroep weten te (be)houden. Recent heeft Tikkie een aantal nieuwe proposities in de markt gezet, zoals Tikkie Check voor afrekenen in de Horeca en Tikkie Terug voor het ontvangen van Cashbacks.

Werkomgeving

De werksfeer is informeel, dynamisch, internationaal maar bovenal vinden we het belangrijk om van elkaar te leren om zo het beste voor onze klanten te leveren. We leren ook graag van jouw ervaringen op het gebied van development en in dit geval specifiek AWS. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je nog verder te verdiepen in je expertise en/ of je te ontwikkelen in de breedte van de functie. Binnen jouw expertise zijn verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het grid maar ook ABN AMRO breed.
 

Verder bieden wij een mooie werklocatie aan, namelijk het Leidseplein. Ons kantoor is gevestigd middenin Amsterdam. Samen streef je met je collega’s naar de kleine mijlpalen om snel nieuwe functionaliteiten en verbetering met onze klanten te kunnen delen.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (woord en geschrift) heeft
  • Op een gestructureerde manier kan werken en zelfstandig je dag weet in te plannen
  • Communicatief sterk en vaardig genoeg is om je weg te vinden in een internationale omgeving
  • Kennis maar ook werkervaring heeft met AWS
  • Proactief is en actief je collega’s opzoekt om tot de beste oplossing te komen
  • Data-gedreven is
  • Fouten durft te maken maar wel realistisch is en hiervan leert
  • Een echte teamplayer is en graag dicht op de business zit (where the real magic happens)
Wij bieden

•    De mogelijkheid om flexibel (thuis) te werken

•    Een goed maandsalaris

•    Aanvullend op je salaris nog een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (waaronder vakantiedagen, bijdrage aan telefoon, fiets of elektrische fiets en additioneel salaris)

•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar. Dit budget is op te sparen tot maximaal € 3.000 en zelf te besteden aan zaken waar je in wilt groeien

•    Een OV-jaarabonnement

•    Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
AMSTERDAM
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.