Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Operational Risk & Control Clearing in Amsterdam

In het... Deze stage geeft je de mogelijkheid te werken in een internationale omgeving, en geeft je tevens snel inzicht in de financiele markt en de rol van clearing hierin.     Waar denk jij aan bij een volgende stap?...

Beschrijving

In het kort

Deze stage geeft je de mogelijkheid te werken in een internationale omgeving, en geeft je tevens snel inzicht in de financiele markt en de rol van clearing hierin.    

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Wij zoeken een gemotiveerde en initiatiefrijke stagair die het Global Operational Risk team versterkt door operational mee te draaien in verbeter initiatieven en projecten op het gebied van Operational risk en Information Security. In deze rol kun je veel leren over de Clearing organisatie en activiteiten alsmede we toepassing van wet en regelgeving op AA Clearing. 

Het Global Operational Risk team bestaat uit circa 20 mensen georganiseerd over 3 regio's, namelijk Europa (gesitueerd in Amsterdam), US (gesitueerd in Chicago) en Asian Pacific (gesitueerd in Singapore en Sydney).    

Je werkomgeving

AAB Clearing is een wereld wijde top 5 speler op het gebied van clearing activiteiten, gesitueerd in 13 landen.  Een omgeving die continue in verandering is, als gevolg van regulatory requirements en IT ontwikkelingen. 

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Je profiel

Ben jij een jonge initiatiefrijk en ambitieus talent die AA Clearing verder wil helpen in het continue verbeteren op het gebied van de beheersing van operational- en Information Security risico's?

Check je profiel

Wij zoeken; 
- Een HBO/WO student in de tweede helft van zijn/haar studie, die werk ervaring op wil doen in een dynamische omgeving van de bank 
- Iemand met natuurlijke nieuwsgierigheid, analytisch en de theorie kan vertalen naar de praktijk 
- Iemand met goede communicatieve vaardigheden en de 'waarom vraag' durft te stellen 
- Uitgebreide kennis van Excel, Word en Powerpoint

We bieden

ABN AMRO investeert veel in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. 

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent.Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.