Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Financial Accounting professional met project ervaring gezocht in Bunnik

In het... ALFAM Consumer Credit is volop in ontwikkeling. Om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden komen wij graag in contact met ambitieuze financial professionals. Ben jij die gedreven financial die het leuk...

Beschrijving

In het kort

ALFAM Consumer Credit is volop in ontwikkeling. Om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden komen wij graag in contact met ambitieuze financial professionals. Ben jij die gedreven financial die het leuk vindt om te werken in een veranderende omgeving? Heb je een hands-on mentaliteit en heb je affiniteit met reporting standaarden en systeemimplementaties? Dan zijn we op zoek naar jou. Denk je dat je bij ons past? Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Financial Accounting Professional ondersteun jij de afdelingen Accounting en Betalingsverkeer bij het in goede banen leiden van IT ontwikkelingen. Belangrijke ontwikkelingen vinden plaats op het gebied van systeemimplementaties en nieuwe regulatory rapportages. Door samenwerking en ondersteuning van de accounting lead, worden de wensen en eisen van de finance afdelingen tijdig en helder gecommuniceerd maar draag je, in een multidisciplinaire team, ook bij aan de oplossing, het testen en de implementatie. Je durft hierin ook echt je verantwoordelijkheid te pakken. In deze rol werk je binnen ALFAM nauw samen met de teams accounting, betalingsverkeer, controlling, risk, business intelligence, en andere Agile Delivery teams. Daarnaast heb je contact met Finance afdelingen van het hoofdkantoor van ABN AMRO. Je rapporteert aan het hoofd Finance.

Werkomgeving

ALFAM is een zelfstandige dochter van ABN AMRO Bank N.V. ALFAM biedt consumptief krediet en financial lease aan via de labels DEFAM, Alpha Credit Nederland en GreenLoans. Tevens verloopt de credit cycle van het label ABN AMRO Kredieten via het kredietenhuis ALFAM (ALFAM heeft het economisch eigendom van de portefeuille en is resultaatverantwoordelijk). In het specialisme consumptief krediet is ALFAM de grootste financieringsmaatschappij in Nederland. Finance is het bedrijfseconomisch geweten van de vennootschap en verantwoordelijk voor de volledige planning & control cyclus waaronder begrepen controlling activiteiten, reporting, de financiële administratie en de integrale kostprijsbepaling (rekenbox). Finance speelt een proactieve rol in beslissingsvraagstukken en de performance dialoog vanuit het financiële perspectief en signaleert opportunity’s voor de business op gebied van baten ontwikkeling, kostenbeheersing en efficiency verbetering. De Finance afdeling van ALFAM bestaat uit 11 fte en kenmerkt zich door de hands-on mentaliteit waarbij we samen naar het einddoel werken. Het is een ambitieus team wat voor elkaar klaar staat en er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien zowel binnen ALFAM als ABN AMRO Bank N.V. 

Je profiel
  • Kennis van bedrijfseconomie op wo-niveau met meer dan 5 jaar relevante werkervaring

  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen t.b.v. analyse en rapportage van financiële gegevens, de samenhang met de geautomatiseerde boekhoudingen en de samenhang met het financial accountingsysteem.

  • Kennis van regulatory rapportages en accounting standaarden binnen de financiele sector. 

  • Kennis van financiële processen en financial accounting. 

  • Ervaring met de Agile en LEAN manier van werken.

  • Besluitvaardigheid, samenwerkingsgerichtheid en organisatie sensitiviteit kenmerken jou.

  • Nieuwsgierig, kritisch en zoekt altijd naar een pragmatische oplossing met de stakeholders.

Wij bieden

We bieden je een leuke, uitdagende baan waarbij je de vrijheid krijgt je people skills, vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen. Als jij praktisch bent ingesteld, resultaatgericht en verantwoordelijkheid durft te nemen dan is ALFAM een omgeving die jou zal passen. Tegelijkertijd draag je bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf en onze toekomst. Bij ons is geen dag hetzelfde en je krijgt de mogelijkheid jezelf op een breed gebied te ontwikkelen en een divers netwerk op te bouwen binnen ALFAM en ABN AMRO. Daarnaast bieden wij: een bruto jaarsalaris gebaseerd op salarisschaal Hay 10, tot circa € 82.000 voor 40-urige werkweek (inschaling is o.b.v. de kennis en ervaring die jij meebrengt). Dit is inclusief een 11% benefit budget waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (o.a. fiets, telefoon, extra vakantie). Een aanvullend persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar, dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling. Een OV-jaarabonnement, geldig in heel Nederland voor al het openbaar vervoer, of km-vergoeding en een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.