Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Consultant Risk (Bunnik)

In het... Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden verbeteren we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig. Denk jij met jouw kredietkennis hier zichtbaar aan bij te kunnen dragen? En geeft het jou energie...

Beschrijving

In het kort

Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden verbeteren we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig. Denk jij met jouw kredietkennis hier zichtbaar aan bij te kunnen dragen? En geeft het jou energie om in een sterk veranderende markt in een team van experts hier op een innovatieve én verantwoorde wijze aan bij te dragen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouwverhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Business Expert Risk heb je verschillende gezichten. Je expertise zet je in om kredietrisico’s in een standaard kredietportefeuille te beoordelen. En om conclusies te verbinden aan je bevindingen. De klant neem je als uitgangspunt. Een evenwichtig risicobeleid hanteer je. Of je onderzoekt in- en externe ontwikkelingen om zo met strategisch advies te komen waarin een duurzame risk-reward verhouding van de portefeuille centraal staat. Je kan je ook bezighouden met vraagstukken rondom de zorgplicht van de standaard kredietproducten voor de particuliere markt. Of (toekomstige) wijzigingen in wet- en regelgeving omzetten in beleid.

In de volle breedte houd je je op de hoogte van marktontwikkelingen, relevante wet- en regelgeving, processen en systemen. Werk aan de winkel dus. Welk thema je straks oppakt hangt af van je specifieke talenten en persoonlijke interesses. En als je interesse hebt in compliancevraagstukken en ons kan helpen met bewaken en naleven van compliance wet- en regelgeving om zo het beste product in de markt te zetten is dat een pre. Duurzame kredietverlening realiseren is het uiteindelijke doel. Anders gezegd; het is jouw taak om proactief deze risico’s te identificeren en mee te denken met compliance vraagstukken. Zo houden we onze producten en diensten relevant en van hoge kwaliteit, ook in een roerige tijd van disruptieve verschuivingen van fysiek naar online.

 

Werkomgeving

ALFAM (ong. 200 Fte en 100% dochter van ABN AMRO) is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Wij dragen actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij waarmaken door daadkracht. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM biedt consumptief krediet en financial lease aan via de labels DEFAM, Alpha Credit Nederland en GreenLoans. En zijn wij binnen het specialisme consumptief krediet de grootste financieringsmaatschappij in Nederland. Voor het label MoneYou is ALFAM service provider, levert expertise en voert de processing uit. Daarnaast verloopt de credit cycle van het label ABN AMRO Kredieten via ALFAM (ALFAM heeft het economisch eigendom van de portefeuille en is resultaatverantwoordelijk). Hiermee vormen we binnen ABN AMRO in Bunnik één krediethuis voor consumptief krediet.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van business en IT om de doelen binnen jouw team te behalen. Hierbij werk je samen met een agile werkwijze. En ben je met je team end-to-end verantwoordelijk. Een geweldige uitdaging gezien het complexe en voor de bank zo belangrijke product Kredieten.

 

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

Vastberaden dat ben jij. Combineert graag denken met doen. Je bent communicatief en organisatorisch sterk. Je weet diverse stakeholders te managen en je bent organisatiesensitief. Je beschikt over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden en je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen. Bij alles wat je doet bedenk je dat onze klant centraal staat en dat we een evenwichtig risicobeleid nastreven.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- Wo werk- en denkniveau.
- Aantoonbare kredietkennis
- Kennis van risicomanagement.
- Affiniteit met wet- en regelgeving.
- Omarmt de agile werkwijze.
- Gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.

 

Wij bieden

Je hebt de mogelijkheid je verder te verdiepen in je expertise en/of je te ontwikkelen in de breedte van de functie: van compliancevraagstukken tot portefeuille-analyses. Van het schrijven van beleid tot het betrokken zijn bij het ontwikkelen van een nieuwe product. Binnen jouw expertise zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Dit alles is afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring. Welke competenties jij meebrengt bepalen wat wij je aan arbeidsvoorwaarden zullen bieden. Altijd interessant. En ruimte om door te groeien.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

 

•            Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen

•            Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.

•            Wij helpen je om fit & vitaal te blijven

•            Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen

•            Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar

•            Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie

•            Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.