Helaas, deze vacature is niet actief.

Quality Expert Know Your Client in Amersfoort

In het... De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van...

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een doorlopend proces dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Als Quality Expert start je binnen één van de onderdelen van DFC, namelijk het Know Your Client Centre van de afdeling Commercial Banking, onderdeel van DFC. Binnen het KYC Centre werken we uitsluitend met zakelijke klanten. Als Quality Expert ben je eerste aanspreekpunt omtrent kennis gerelateerde vragen van de teams. Je ondersteunt bij inhoudelijke vraagstukken die de productie van teams blokkeren. Daarbij fungeer je als coach en sparringspartner voor de analisten bij lastige vraagstukken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en voor het delen van best practices en expertise in de teams. Je ondersteunt de team leads bij het waarborgen van de implementatie van nieuwe werkinstructies. Als Quality Expert ben jij uiteindelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dossiers en draag je daarmee bij aan de purpose van ABN AMRO.

Werkomgeving

De standplaats van het DFC KYC Centre Commercial Banking Client is de Van Asch van Wijckstraat in Amersfoort. Naast je dagelijkse werk is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid. Dit alles draagt eraan bij dat we samen met jou bouwen aan een succesvolle afdeling. Verder is het flexibel / nieuwe werken uiteraard ook bij ABN AMRO van kracht, waardoor je, in overleg met je team, op andere locaties en momenten kunt werken. De complete afdeling DFC bestaat momenteel uit ca. 1.100 mensen, waarbij de gemiddelde leeftijd 35 jaar is en de verhouding man / vrouw momenteel 51% / 49% is.

Je profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
  • Je hebt ten minste zeven jaar werkervaring in een commercieel zakelijke omgeving
  • Je hebt diepgaande kennis en ervaring om risico's en (complexe) juridische bedrijfsstructuren te beoordelen
  • Je beschikt over coachende ervaring;
  • Je draagt graag continue bij aan kwaliteitsverbeteringen in overleg met andere afdelingen
  • Je voelt je maatschappelijk betrokken
  • Je kunt je ook mondeling goed uitdrukken, omdat je regelmatig klantcontact hebt.
Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Jij bouwt mee aan de nieuwe afdeling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor wordt de DFC Academy opgezet, die vele trainingen en opleidingen gaat aanbieden, om op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak te groeien.  Dat vinden wij binnen DFC heel belangrijk!  Lees hierna wat wij jou bieden:

DFC Academy

Als je start binnen DFC, heten wij jou welkom met een kick-start in de vorm van de DFC Introductiedagen. Tijdens deze dagen komen er interessante sprekers, organiseren wij inhoudelijke onboarding activiteiten en sluiten we deze tweedaagse af met een vitaliteitsworkshop. Natuurlijk mogen activiteiten op het gebied van kennismaking met jouw collega’s tijdens deze dagen niet ontbreken.Daarnaast staat bij DFC leren & ontwikkelen hoog in het vaandel! Na de intensieve eerste twee dagen gaat jouw onboarding periode verder op jouw afdeling met een voor de functie relevant inwerkprogramma. Tijdens dit programma raak je volledig op stoom om jouw rol te vervullen.Met een eigen DFC Academy  accelereren wij jouw kennis en vaardigheden verder met:verdiepende workshops en training over het bestrijden van witwassen (AML) en terrorismefinanciering (CFT). Hierbij moet je denken aan kennisontwikkeling op het gebied van Wet witwassen en financiering Terrorisme, beleid, processen en systemenvaardigheidsmodules met trainingen op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, coaching en persoonlijk leiderschap. Samen met jouw leidinggevenden bekijk je op welke vaardigheden jij je verder gaat ontwikkelen; een programma op maathet regelmatig organiseren van kennissessies met sprekers van binnen en buiten de bank over uiteenlopende onderwerpen uit het werkveldBovendien organiseren wij regelmatig seminars & workshops met sprekers van binnen en buiten de bank over de ontwikkelingen en trends binnen de AML en CFT wereld.Tenslotte hechten wij ook veel waarde aan de gezondheid en fitheid van onze mensen. Daarom biedt DFC Academy jou een vitaliteitsprogramma met training en coaching op het gebied van:mentale veerkrachtenergiemanagement

Employee Experience

Binnen DFC streven we naar een positieve en unieke employee experience voor elke medewerkers. Wij willen onze medewerkers betrekken bij de ABN AMRO Bank en DFC. Wij streven er naar dat iedereen zich verbonden voelt met onze purpose en willen bijdragen aan je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee willen we zorgen dat je geïnspireerd, energievol en met plezier naar je werk gaat.Dit doen wij door maandelijks diverse activiteiten te organiseren: zoals sportklassen, borrels en andere leuke evenementen om je collega’s beter te leren kennen.Daarnaast val je onder de ABN AMRO cao en krijgt o.b.v. een 40-urige werkweek o.a. het volgende:Een bruto salaris van € 4.274,- tot € 6.106,- euro (afhankelijk van je (relevante) werkervaring en competenties). Dit is inclusief een employee budget van 11%, waar je ook fiscaal aantrekkelijk andere zaken van kunt kopen, zoals een fiets, telefoon en/of vakantiedagen. Zet je je employee budget daar niet voor in, wordt het gewoon uitbetaald;Standaard 25 vakantiedagen;Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000,- p.p. per jaar, naast alle opleidingen en trainingen die we vanuit de afdeling DFC aanbieden;Een zeer goed (aanvullend) en waardevast pensioen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.