Helaas, deze vacature is niet actief.

Proposition Manager Beyond Banking in Amsterdam

In het... Beyond banking partnerships, zoals wij dat noemen, zijn van strategisch belang voor de realisatie van de strategie van ABN AMRO; digitalisering, innovatie en verduurzaming versnellen. Weet jij vanuit jouw rol...

Beschrijving

In het kort

Beyond banking partnerships, zoals wij dat noemen, zijn van strategisch belang voor de realisatie van de strategie van ABN AMRO; digitalisering, innovatie en verduurzaming versnellen. Weet jij vanuit jouw rol als Proposition Manager innovatieve proposities in de markt te zetten? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! 

Je werk

Beyond Banking partnerships zijn van strategisch belang voor de realisatie van de strategie van ABN AMRO. Denk hierbij aan alles wat onze klanten helpt/ontzorgt bijvoorbeeld innovatieve boekhoudoplossingen, cyber security, deal platform, digitaal legal platform of verduurzamingstooling. Om dit soort proposities te valideren, te experimenteren, business modellen te creëren, partnerships te realiseren en uiteindelijk in de markt te lanceren werken wij in multidisciplinaire teams. Jij bent hierbij de spil en regisseur.

 

Je werkt bij wijze van spreken als een ondernemer binnen de bank. Je zet namelijk samen met je collega-propositiemanagers en nieuwe partners van ABN AMRO innovatieve diensten in de markt. Deze partners zijn veelal fintechs, bigtech en techbedrijven met focus op verduurzaming. Je start daarbij met één à twee projecten waarvan de basis door het innovatie- en partnershipsteam is gelegd. Je borduurt hierop voort, werkt het verhaal voor de perfecte marktlancering en salesactivatie uit en zorgt ervoor dat de proposities binnen twee jaar worden geschaald. Inclusief alles wat daarbij komt kijken.

 

Werkomgeving

Binnen de afdeling Strategy & Strategic Partnerships zijn er twee teams 1) Strategy en 2) Strategic Partnerships & Proposition Management. Jij zult binnen het laatstgenoemde team gaan werken. Dit team kent ook weer twee expertise gebieden: partnerships en propositie management. Het Partnership team zal doorgroeien naar ca. 7 collega's en het Proposition Management team zal doorgroeien naar ca. 8 collega's. Allen hebben een passie voor het daadwerkelijk realiseren van versnelling in digitalisering en innovatie voor onze klanten.

Je profiel

Je hebt je sporen verdiend op het gebied van in de markt zetten en schalen van nieuwe, innovatieve proposities. Je hebt ervaring met het uitwerken van marketing- en contentstrategie, inzet van diverse marketingmiddelen. Je bent tevens in staat om je te bewegen in een grote corporate waar je de inzet van de verschillende skills in de organisatie op gebied van marketing, communicatie, sales, UX, CX voor jou producten aanstuurt. Hierin neem jij de lead en overlegt met de collega’s van de diverse afdelingen. Samenwerken is hierbij de sleutel tot het succes en één van je sterke eigenschappen. Denk je dat je bij ons past? 

 

Check je profiel:

- WO-achtergrond en minimaal 6 jaar relevante werkervaring - bij voorkeur bancaire sector

- Ervaring met ontwikkelen, lanceren en schalen van commerciele proposities

- Ervaring met innovatie in (online) sales en marketing (B2B/B2C)

- Gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen

- In staat om meerdere trajecten tegelijkertijd aan te sturen

- Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

Wij bieden

Veel vrijheid om zelfstandig met team van professionals multidisciplinair te werken. Je krijgt de kans om binnen een relatief korte tijd iets tastbaars vanuit strategie naar echt in de markt te zetten. Waarbij alle projecten gericht zijn innovatie en/of duurzaamheid en altijd in de lead van je eigen domein. Alle trajecten zijn innovatief en high-impact en kennen grote zichtbaar bij senior management. Dit zorgt op termijn voor goede doorgroeimogelijkheden naar andere onderdelen binnen de bank.
Salarisindicatie: EUR 90k – EUR 110k bruto per jaar all-in o.b.v. 40 uur per week, excl. vervoersbudget. Daarnaast  is er een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar. En goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.