Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Assistent(e) Beleggen ABN AMRO MeesPierson in Alkmaar

In het... Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van beleggen en bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO...

Beschrijving

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van beleggen en bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze beleggingsadviseurs bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de Assistent(e)Beleggen neem je de agenda door met betrekking tot de geplande klantgesprekken, zodat jullie de zorg dragen dat de gesprekken van de Beleggingsadviseur op de juiste wijze zijn voorbereid en afgehandeld.
Verder:
✓Neem je commerciële en administratieve taken voor je rekening;
✓Verzamel je beleggingsinformatie over de klant;
✓Zie je hoe je de beleggingsportefeuille beheert;
✓Leer je hoe je analyses en adviezen maakt;
✓Handel je vragen, klachten en transacties af;
✓Schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoekenwat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast klantgericht en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

✓Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
✓Je zoekt vanaf september 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
✓Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onderuitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten.Daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Alkmaar
Dienstverbanden
Stage

Alkmaar | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.