Helaas, deze vacature is niet actief.

Implementatie Manager KYC in Amersfoort

In het... De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van...

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Werkomgeving

Het DFC Specials teams is gevestigd in Amersfoort. Het Specials team bestaat uit Business Consultants die de dochters en buitenlandse entiteiten van ABN AMRO Bank, in totaal 40, bedienen en zorgdragen voor het introduceren en/of optimaliseren van een Detecting Financial Crime organisatie binnen deze entiteiten. Om het introduceren en optimaliseren van de KYC inrichting bij de dochterbedrijven en buitenlanden goed te ondersteunen is een speciaal Implementatieteam ingericht. Dit team zal alle veranderingen vanuit DFC richting de eigen ABN AMRO Bank organisatie als ook de dochters en buitenlanden gaan verzorgen.

Je werk

Je bent verantwoordelijk voor implementatietrajecten van DFC gerichte veranderingen binnen de hele bank, waaronder dochterbedrijven en buitenlandse entiteiten van ABN AMRO. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team waarin je intensief samenwerkt met collega’s. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is een succesvolle afgeronde implementatie en tevreden stakeholders. Je bepaalt de implementatie aanpak en stemt die af met alle relevante stakeholders binnen en buiten DFC. Je maakt samen of in afstemming met anderen een communictie- en trainingsaanpak en bent niet te beroerd om zelf voor de troepen te gaan staan. Je rapporteert aan het hoofd DFC Implementatie Management en bent verantwoordelijk voor het behalen van de implementatie doelstellingen. Het is belangrijk dat je kennis van CDD/KYV Processen meeneemt. Je bent ondernemend en pionierend; je durft de stap aan in een omgeving waar niet alles vast staat en waar je initiatief kan laten zien. Je beweegt je  makkelijk in een complex, internationaal stakeholderveld en creëert buy-in voor jouw plannen

Je profiel
  • Je hebt een sterke riskmanagement focus, waarbij je altijd ook vanuit de klant denkt en pro actief bent.
  • Je bent een verbinder en streeft naar team overschrijdende samenwerkingen
  • Je bent een zelfstarter, je benut zelfstandig kansen en creëert nieuwe mogelijkheden om de implementatie te laten slagen.
  • In gesprekken heb jij de regie in handen, je geeft richting om doelen te bereiken en stuurt bij waar nodig.
  • Je bent helder in woord en beeld, je kan complexe zaken simpel maken en uitleggen aan anderen
  • Je bent iemand die denkt en handelt in acties, je bent gericht op hoe je zaken voor elkaar kan krijgen.
  • Je bent kritisch, hebt lef en laat je niet de kaas van het brood eten in een discussie
  • Je hebt sterke projectmanagement skills
  • Je bent analytisch sterk ,doorgrondt snel processen en kan verbanden snel zien en toelichten
  • Ervaring bij dochterconstructies, in een internationale omgeving en/of bij challengers is een pre.
Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor is de DFC Academy opgezet, met een groot en veelzijdig trainings- en opleidingsaanbod. Zowel persoonlijk, als inhoudelijk. (Door)groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.