Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Acquisition Expert - E-Commerce (Dutch speaking) in Amsterdam

In het... Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom brengen we bij ABN AMRO Zakelijk onze dienstverlening naar de digitale wereld. Bij E-commerce doen we dat voor al...

Beschrijving

In het kort

Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom brengen we bij ABN AMRO Zakelijk onze dienstverlening naar de digitale wereld. Bij E-commerce doen we dat voor al onze zakelijke klanten: van ZZP-ers tot large corporates. Een brede doelgroep met verschillende behoeften, waarvoor we relevante digitale oplossingen ontwikkelen.

E-commerce is koploper als het gaat om datagedreven denken: ook jij zal hierin een drijvende kracht zijn. Daarom zijn wij nu op zoek naar een Senior Acquisitie Expert: de expert die verantwoordelijk is voor het verbeteren van de online funnels van onze digitale zakelijke producten: in onder andere retentie, het verhogen van de NPS en het verlagen van de CES. Ben jij een Senior Acquisitie Expert die graag beslissingen neemt op basis van online data? En zoek jij een ambitieuze omgeving waarin je zelf veel impact hebt op onze digitale sales? Dan zoeken we jou!

Je werk

In deze rol creëer je maximale salesimpact en digital engagement voor onze prospects en bestaande klanten. Je bent business owner van één of twee van onze digitale producten of diensten. Denk aan ABN AMRO Boekhouden, credit cards, de nieuwe pakketpropositie voor zakelijke klanten en ons nieuwe platform Doorpakken. Dat betekent dat je er samen met je collega’s voor zorgt dat we dit product zo goed mogelijk in de markt zetten en de sales maximaliseren. Dat doe je in een multidisciplinair team met collega’s van je eigen afdeling, maar ook andere afdelingen zoals propositie-ontwikkeling, onze contentexperts, webanalyse en UX.
 

Je adviseert en overtuigt stakeholders en management over het optimaliseren en verbeteren van de digitale klantreis van het product of dienst. Je voert verbeteringen door via continue optimalisaties (bijv. A/B-testing) van online pagina’s en funnels. Samen met je collega die verantwoordelijk is voor de betaalde campagnes sparren jullie over online marketing campagnes, om zo de juiste doelgroep te bereiken en te converteren.Voorbeelden van jouw werk zijn het werken aan de productpropositie, het verbeteren van de online funnel en het optimaliseren van de customer journey. Hierbij schakel je met verschillende experts, analyseer je pijnpunten en kansen en haal je digitale drempels weg. Je bent een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus. Alles om een maximale salesimpact te genereren. Je rapporteert aan de Lead Online Sales.


Kortom:
• Je bent resultaat verantwoordelijk voor de digitale sales en het -gebruik van je product(en).
• Je optimaliseert customer journeys samen met de CRO specialist.
• Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders in een multidisciplinair team: directe collega’s of uit andere teams.
• Je adviseert en overtuigt waar nodig stakeholders en management over het optimaliseren en verbeteren van het product of dienst.

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van de afdeling E-commerce & Services Zakelijk, verantwoordelijk voor de verkoop & service van alle producten binnen de zakelijke tak van ABN AMRO. Hierbinnen werk jij in het subteam ‘Online Sales’: een multidisciplinair team in ontwikkeling: momenteel zijn we met vier collega’s, maar dat wordt in 2021 verder uitgebreid. Je krijgt expertises om je heen om ideeën van A tot Z uit te werken. Denk aan data-analisten, copywriters, optimalisatiespecialisten en een visual designer. Je komt in een jong team terecht met experts, die net als jij gaan voor het beste resultaat en met sterke oplossingen komen om een grote salesimpact te bereiken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je openstaat voor andere culturen en denkwijzen, dat je leergierig bent en je snel kunt aanpassen, en dat je naast hard werken ook met ons kunt lachen. Ons succes staat of valt namelijk met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. En dat betekent voor ons een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we ook bij E-commerce een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen. 

Je profiel

Je bent een echte ondernemende doener, je maakt graag snelheid en boekt resultaten. Je begrijpt hoe je in een concurrerend online speelveld het verschil maakt. Ook begrijp je hoe je stakeholders managet in een dynamische omgeving.

• Je werkt op HBO/WO niveau, met een studieachtergrond in bijvoorbeeld communicatie, marketing of bedrijfskunde
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een grote organisatie binnen e-commerce of digital marketing omgeving, met aantoonbaar behaald resultaat
• Je hebt overtuigingskracht; je weet hoe om te gaan met stakeholders met verschillende belangen en je bent in staat om mensen in beweging te krijgen
• Je hebt een brede kennis van e-commerce en weet wat je uit de kast moet halen om van een product een succes te maken
• Je spreekt Nederlands en Engels vloeiend, in woord en geschrift 

Wij bieden

• Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
• Een informele en ambitieuze werksfeer waarbij we gewoon op sneakers naar kantoor gaan. Digitaal houden we van de camera aan om verbonden te blijven
• Een salaris in Hay schaal 10-11, afhankelijk van je kennis, ervaring en potentie en een werkweek van 36-40 uur (dat bepalen we samen nader)
• Inclusief een benefit budget waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (o.a. extra vakantiedagen, een fiets en telefoon)
• Een jaarlijkse salarisgroei van maximaal 7% op basis van je ontwikkeling  
• Een aanvullend persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar, dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling  
• Een OV-jaarabonnement, geldig in heel Nederland voor al het openbaar vervoer  
• Een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.