Helaas, deze vacature is niet actief.

BE - Head Accounts&Customers (looncat. 3) in Leiden

In het... De Head Accounts&Customers is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het Accounts & Customers team, coördinatie van administratieve taken met betrekking tot cliëntendossiers, kwaliteit van de statische...

Beschrijving

In het kort

De Head Accounts&Customers is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het Accounts & Customers team, coördinatie van administratieve taken met betrekking tot cliëntendossiers, kwaliteit van de statische gegevens van de cliënt en dit in lijn met het beleid, de wet- en regelgeving van CAAML

Je werk
HOOFDTAKEN

Leiden, motiveren en coachen van het team. Een klimaat creëren waarin elke medewerker volgens zijn mogelijkheden en ambities kan werken en zich kan ontplooien zonder zijn/haar eigenheid te verliezen. Medewerkers individueel opvolgen, beoordelen en evalueren

Coördinatie van de administratieve verwerking van 3 eenheden (openen van rekening,  afsluiting van rekeningen, nalatenschappen & rapportage)  binnen Accounts & Customers, dit ter ondersteuning van de commerciële activiteiten van de bank. In de praktijk direct leiding geven aan 3 seniors behorend bij de clusters en 2 ‘generieke’ seniors.

Zorgen voor een efficiënte verwerking in de dagelijkse activiteiten en deze verbeteren door concrete verbeterinitiatieven te nemen.

Zorgen voor de juiste tooling voor de opvolging van de werklast binnen Accounts & Customers, in samenspraak met andere afdelingen en IT Nederland.

Zorgen voor correcte gegevensverwerking bij veranderingsinitiatieven, voorstellen of projecten. (bijv. nieuwe producten, migratie van een nieuw systeem, ....)

Opzetten en opvolgen van controlemechanismen om de kwaliteit en integriteit van de gegevens te verzekeren. Bestaande controlemechanismen waar nodig herzien en aanpassen.

Actief stakeholdermanagement tussen Front office en Accounts & Customers (regelmatige kwaliteitsverbeteringsbijeenkomsten), daarnaast actief stakeholdermanagement met Head Office

Verantwoordelijk voor projecten zoals digitalisering, integratie activiteiten en Model Bank improvements.

 

Je werkomgeving

ABN AMRO Bank België is gespecialiseerd in Private Banking, Commercial Banking en is marktleider in de Diamantsector. Vanuit het hoofdkantoor in Berchem en kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk bouwen we in België aan een moderne, innovatieve en duurzame bank die altijd dicht bij haar klanten staat. We bieden zowel particulieren als bedrijven innovatieve producten en diensten aan. 

ABN AMRO Bank NV België behoort tot ABN AMRO Bank NV Groep, één van de grootste banken van Nederland. Internationaal hebben we een leidende positie in een aantal gespecialiseerde markten zoals Private Banking, Corporate & Institutional Banking (CIB), Diamond & Jewelry en Wealth Management.

Je profiel

 

 • Je hebt een Master diploma  of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt Algemene bankkennis en grondige kennis van de banksystemen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt basiskennis Frans
 • Je hebt kennis van de verschillende systemen en hun samenhang
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Word, Excel en Powerpoint
 • Je stelt het belang van de client voorop, anticipeert op de behoefte van de client en geeft hoge prioriteit aan service
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden
 • Je hebt een pro-actieve houding en bent zeer nauwkeurig, stressbestendig en flexibel
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan grotere teams
 • Je kan analytisch en probleemoplossend denken
 • Je bent een kritische en positief ingestelde teamplayer
 • Je bent in staat om verbeteringen te vertalen in concrete requirements voor IT
We bieden

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen, samen met andere specialisten van wie je veel kunt leren, je job slimmer en efficiënter uitoefenen, met ruimte voor innovatie, in het belang van de klant en de toekomst van de bank. 
Je maakt deel uit van een flexibel team van professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel veranderende financiële wereld op een moderne, proactieve en innoverende manier tegemoet gaan. 
Bij ABN AMRO België staan mensen centraal. Onze klanten, natuurlijk, maar ook onze medewerkers. Naast de ontwikkeling van je talenten via verschillende noodzakelijke/mogelijke opleidingen, hechten we ook veel waarde aan het welzijn van onze mensen. Zo hebben wij een unieke welzijnsprogramma ontwikkeld onder de naam “ABN AMRO Healthy People”. Dit programma ondersteunt en stimuleert via workshops, lezingen en concrete initiatieven stimuleren je lichamelijke én geestelijke gezondheid. 

Uiteraard horen daar een gepast /concurrentieel salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij,zoals maaltijdcheques, een ruim verzekeringspakket en de mogelijkheid om flexibel te werken. 
Meer weten over ABN AMRO als werkgever? Lees er hier alles over! .

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Leiden
Dienstverbanden
Stage

Leiden | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.