Helaas, deze vacature is niet actief.

Information Security Strategy Consultant in Amsterdam

In het... De Information Security Strategy Consultant draagt zorg voor het opstellen en borgen van een eenduidige en integrale enterprise security strategie en architectuur van de IT organisatie, zowel nationaal als...

Beschrijving

In het kort

De Information Security Strategy Consultant draagt zorg voor het opstellen en borgen van een eenduidige en integrale enterprise security strategie en architectuur van de IT organisatie, zowel nationaal als internationaal, vertaalt deze in een roadmap en voert de regie over innovatie trajecten.

Je werk

De afdeling Technology & Engineering heeft binnen Corporate Information Security Office (CISO) een strategische functie. Hij/zij inspireert, stimuleert, zet aan tot en biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van (nieuwe) veilige oplossingen en aansluitende roadmaps van business- en CISO grids. De afdeling bestaat uit o.a. de aandachtsgebieden/capabilities Center of Expertise, Security Strategy, New Security Technology, Security Architecture, Business Development en Vendor Value Enablement. 

De complexiteit in de functie is het snel en adequaat kunnen reageren op snel en sterk wisselende invloeden van buitenaf. De Information Security Strategy Consultant draagt zorg voor het opstellen en de executie van een eenduidige en integrale Enterprise Security Strategie van de gehele ABN AMRO organisatie, zowel nationaal als internationaal, en in lijn met de business strategie van de bank. Je ondersteunt ABN AMRO’s executive management bij het managen van  complexe omstandigheden, door het leveren van veerkrachtige strategieën, passende herstelplannen, business continuity- en crisis management plannen. De afdeling heeft te maken met regelgeving van andere 2nd Line of Defense (LoD) afdelingen, externe regels van internationale regulators.

Werkomgeving

Technology & Engineering is onderdeel van CISO. De afdeling CISO heeft ongeveer 400+ medewerkers en is verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging van de bank. In de functie van Information Security Strategy Consultant rapporteer je direct aan het hoofd van de afdeling Technology & Engineering. Van hiërarchie merk je weinig, we klaren onze klussen samen. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken en zetten we ons in voor de ABN AMRO Foundation. Bijvoorbeeld door kerstpakketten rond te brengen of met een sponsorloop in het trappenhuis. Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden en helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

• Universitair/WO  werk- en denkniveau met meer dan 8 jaar ervaring in information security .
• Kennis van IT processen en technieken, strategie, beleid, management en architectuur.
• Kennis van information security en business continuity, zowel functioneel als technisch.
• Kennis van en ervaring met het runnen van een information security organisatie.
• Ervaring met het aansturen van projecten.
• Kennis van de organisatie, producten en diensten en governance van ABN AMRO.
• Je bent resultaatgericht.
• Je hebt overtuigingskracht.
• Je hebt een strategisch denkvermogen.
• Je hebt organisatiesensitiviteit.

Wij bieden

…de kans om binnen deze grote organisatie nóg beter te worden in je vak. Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie security en consultancy en wil je meehelpen de organisatie & strategie van informatiebeveiliging te optimaliseren? Dan is CISO dé werkplek waar je nooit raakt uitgeleerd. Fouten maken mag, zolang je ervan leert!
ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring krijg je een salaris in hay 11 of 12) en een aantrekkelijk pakket van employee benefits. Hiermee kun je voor een groot gedeelte je eigen voorwaarden bepalen. Wij bieden je:
•    De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
•    Af en toe thuiswerken (na Covid)? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.
•    Tools om fit & vitaal te blijven.
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
•    Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van het functieniveau.
•    Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.