Helaas, deze vacature is niet actief.

Operations Specialist II in Rotterdam

In het... De Operations Specialist heeft een diepgaande kennis van het Garantie product en is werkzaam binnen het Garantie Services team waar de nadruk ligt op de administratieve boekingen en de afwikkeling van...

Beschrijving

In het kort

De Operations Specialist heeft een diepgaande kennis van het Garantie product en is werkzaam binnen het Garantie Services team waar de nadruk ligt op de administratieve boekingen en de afwikkeling van klantvragen. Je bent de senior van de afdeling en het eerste aanspreekpunt voor de manager. Met het team initieer je verbetervoorstellen gericht op optimalisatie van de dienstverlening en lever je een actieve bijdrage aan het oplossen van knelpunten in de operatie. Daarnaast lever je zelf ook een bijdrage aan de operationele werkzaamheden op de afdeling.

Je bent werkzaam binnen de afdeling Trade & Guarantees Operations NL onder het domein Transaction Banking, een onderdeel van Operations NL. Trade &  Guarantees Operations bestaat uit 3 teams. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de producten documentair incasso en documentair accreditief alsmede Garanties. De zakelijke klanten die worden bediend, komen uit de diverse businesslines, zoals CB, CIB en Buitenlandse kantorennet.

Je werk

Je werkzaamheden voer je uit binnen de afdeling Trade and Guarantees. Je werkzaamheden hebben voor een groot deel betrekking op uitvoeren van administratieve taken bij het Garantie proces en het inhoudelijk oplossen van (complexe) vraagstukken van klanten. Daarnaast werk je goed samen met de collega's binnen Garantie Processing en met TCS die de uitvoerende handelingen doen. Tevens ben je op zoek naar procesoptimalisaties, oa in de vorm van verdere digitalisering van het proces en verdere samenwerking met TCS.

Werkomgeving

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Operations NL is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Iedere dag werken wij aan een betere optimale en digitale klantbeleving tegen een concurrerende kostenstructuur. De kernactiviteiten staan in het teken van het initiëren en stimuleren van klantgericht en efficiënt werken waarbij het klantbelang centraal staat. In bijzondere gevallen leveren we maatwerk en persoonlijke service, maar alleen zolang deze toegevoegde waarde biedt voor klanten. In samenwerking met de andere onderdelen binnen ABN AMRO realiseren wij onze doelstellingen en maken we ambassadeurs van onze klanten. Van het werken op een servicedesk die klanten persoonlijk te woord staan tot het werken met innovatieve digitale robots. Het gebeurt allemaal binnen Operations.

Je profiel

Ben jij de gedreven professional die samen in een gedreven team wil werken aan een optimale en digitale klantbeleving?
Je werkt als operations specialist in een dynamische Operations omgeving: met als doel in te spelen op de snel veranderende klantwens. Je hart gaat sneller kloppen wanneer je samen met je collega’s werkt om te voldoen aan de veranderende klantwens door het werk naar een hoger niveau te tillen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel. Je hebt:

  • Goede kennis van de Trade & Garantie producten, specifiek op het onderdeel Garanties;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Communicatief sterk, je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift 
  • Veranderingsgericht en een sterke drive om processen te optimaliseren;
  • Samenwerkingsgericht, oa met onze partner TCS in India;
  • Risicobewust;
Wij bieden

Wij bieden jou een specialistische rol waarbij je impact kunt maken en kan bouwen aan het domein Transaction Banking /Trade & Guarantees binnen Operations. Je krijgt de kans te excelleren en om samen met de andere domeinen de transformatie naar een optimale en digitale klantbeleving tot een succes te maken. Je werkt samen in een ambitieus team en krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en bieden we jou veel ruimte om te groeien. We helpen je daarnaast om fit & vitaal te blijven.

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de € 36.923,- en € 52.750,- op basis van 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Daarnaast bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000 per jaar onderdeel van zijn.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.