Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage recruitment Retail in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Beschrijving

 • Je wilt graag bijdragen aan een optimaal recruitmentproces.
 • Je hebt affiniteit met retail.
 • Je wilt werken in een dynamische en snelle omgeving.

Jij komt te werken op de afdeling recruitment Retail. Zij zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega's voor de verschillende winkelformules op de stations, zoals Julia's, Kiosk, Rituals, StationsHuiskamer en AH to go. 

Tijdens deze stage ondersteun je het team recruitment Retail. Het team is verantwoordelijk voor het matchen van personeel voor de winkelformules van NS Stations. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beantwoorden van uiteenlopende vragen (mail, telefoon of WhatsApp), meedenken over procesverbeteringen en het meehelpen bij verschillende taken. Je neemt daarom ook deel aan verschillende (team)overleggen. Daarnaast plan je gesprekken in en pak je andere administratieve taken op. Wekelijks voer je met je stagebegeleidster gesprekken over je voortgang.

Jouw belangrijkste taak is het bijhouden van binnengekomen sollicitaties, selecteren van geschikte kandidaten en telefonische intakes houden. Tevens zorg je ervoor dat de overige sollicitanten van een antwoord worden voorzien en beantwoord je alle vragen rondom de sollicitaties per mail en telefoon.

Lauren, stagiaire:

''Samen met team recruitment retail posities vervullen voor de verschillende winkelformules, een uitdaging maar zeker leerzaam. Ik ga met veel kennis en ervaring rijker weer terug naar school''

Natuurlijk hopen wij elkaar binnenkort op kantoor weer te treffen. Dan staat jouw stoel klaar bij de afdeling recruitment Retail op de 7e etage van ons kantoor, midden op Utrecht Centraal. Rond 9:00 loop je naar binnen en ga je de werkzaamheden voor die dag doornemen met je collega's met een goede kop koffie of thee. 

Als stagiair(e) sluit je net zoals onze collega's aan bij het wekelijks teamoverleg over de laatste stand van zaken. Je bekijkt nieuwe sollicitanten voor onze winkelformules en je plant gesprekken in met interessante kandidaten. Door de dag heen voer je gesprekken met geselecteerde kandidaten en stuur je deze door naar de managers als ze passend zijn. Je komt te werken in een drukke en hectische omgeving, waar jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.

Je volgt een opleiding op mbo, hbo of wo niveau en studeert HRM, bedrijfskunde, officemanagement of een andere vergelijkbare studie.

 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en je kunt goed multitasken.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je bent leergierig.

Je zoekt een (fulltime) meewerkstage (32-36 uur p/w) vanaf augustus 2021. Een onderzoeksopdracht tijdens je stage is zeker bespreekbaar.

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding van € 22,28 per dag.
 • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor onze stagevereniging (interNS) waarbij je kennis kunt maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Je kunt je sollicitatie richten aan Saskia Taalman, recruiter.

Nog vragen? Bel met Saskia Taalman via 06-11260448 of mail naar

saskia.taalman@ns.nl

Goed om te weten:

 • Vanwege de coronamaatregelen hebben wij onze sollicitatieprocedure aangepast. Lees 

  hier

   wat je kunt verwachten. 
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees 

  hier

   meer. 
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Universiteit, HBO, MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
30 -
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | Universiteit | HBO | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.