Helaas, deze vacature is niet actief.

Start als Business Intelligence Specialist in Schiphol

Leren hoe je aan de slag kan gaan als Big Data trainee of direct starten als Business Intelligence Specialist in Schiphol? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Data vormt één van de kernen van de strategie van deze luchtvaartmaatschappij. Om die ambities waar te maken, is inzicht en analyse van processen en systemen noodzakelijk. Jij als Business Intelligence Specialist in Schiphol draagt zorg voor visualisatie en analyse van processen, bijvoorbeeld door het bouwen van interactieve dashboards. Daarnaast zorg jij voor (geautomatiseerd) onderhoud en/of aanpassing van (legacy) ICT-systemen.
 
Wat ga je doen?
Je maakt van data informatie: je bent verantwoordelijk voor het analyseren en aanpassen van systeemdata. Je analyseert business-processen en data uit ICT-systemen. Op basis van deze analyse maak je processen en KPI’s inzichtelijk voor de business d.m.v. (interactieve) dashboards. Ook stel je proces en data-gerelateerde problemen aan de kaak.
 
Je werkt actief mee aan dataprojecten met inzichten, advies, analyse en visualisatie.
Je programmeert en bouwt automatiseringen t.b.v. bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van data, data-opschoningen of visualisaties. Vanuit je eigen enthousiasme en passie voor het vak ben je ambassadeur van de mogelijkheden van data-gedreven beslissingen, van het MT tot aan de werkvloer. Kortom: met jouw creatieve geest los je complexe problemen op en dit geeft jou energie en plezier!
 
Waar ga je aan de slag? 
Component Services is onderdeel van Engineering & Maintenance (E&M), de onderhoudsdivisie van de opdrachtgever. Je gaat aan de slag bij een toonaangevende speler in de wereldwijde vliegtuigonderhoud industrie. Ze onderhouden naast hun eigen vloot de vliegtuigen, motoren en componenten van ongeveer 150 klanten wereldwijd. De organisatie is ingericht op de productgroepen Componenten, Engines en Airframe. Component Services focust zich om steeds data-gedrevener te werken. Het Business Intelligence Team draagt hieraan bij door te zorgen voor de integriteit, beschikbaarheid en visualisatie van de systeemdata. Dit is een nieuw team met een interessante mix aan zeer ervaren collega’s samen met minder ervaren data-talenten.
 
Wie ben jij als persoon?
Vakkundig, Analytisch, Teamplayer, Luisterend oor, Sterk in planning
 
De luchtvaartmaatschappij zoekt zowel Business Intelligence Specialisten welke direct met hun ervaring aan de slag kunnen gaan als leergierige trainees die het vak willen leren. Ben jij al helemaal in de wolken door de omschrijving en wil jij een vliegende start maken? Solliciteer dan meteen!
 

Wat wij bieden

 • Een mooie rol als Business Intelligence Specialist of een traineeship om hier al lerend mee te kunnen starten;
 • Een goed salaris en secundaire voorwaarden, zowel voor een starter als ervaren BI specialist
 • Ruime gelegenheid om jezelf en Business Intelligence Team verder te ontwikkelen;
 • Jij krijgt minimaal 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8,33% vakantiegeld;
 • Wanneer jij start en 6 maanden niet ziek bent, dan belonen wij jou met Bijenkorf cadeaubon van € 100,- netto;
 • YC Skills: Toegang tot meer dan 200 online cursussen (E-learningen en trainingen)
 • Het persoonlijke ontwikkelingstraject ‘Take Charge’, inclusief een persoonlijke coach.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; liefst in een technische richting
 • Aantoonbare IT affiniteit (door zelfstudie, opleiding, stages of werk)
 • Om direct te starten: aantoonbare ervaring met data analyse en/of operations research methodes
 • Om direct te starten: vaardigheden met codering, programmering en visualisering van grote hoeveelheden data (Spotfire, Python, HTML, R)

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Indien je de juiste kennis en ervaring hebt, kunnen we je direct bij de opdrachtgever voorstellen! Anders kun je via ons IT traineeship op 1 juni beginnen met leren om een vliegende start te maken.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Schiphol
Werkuren per week
40
Salarisindicatie
Tussen €2.700 en €3.400 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het analyseren en aanpassen van systeemdata. Vervolgens werk je samen met collega's om de data om te zetten in interactieve dashboards.

Schiphol | Stage ICT | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.