Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior data engineer in Utrecht

Zo ziet jouw baan... Een brede basis voor een veelbelovende carrière als data engineer binnen Finance? Die leg je als junior data engineer bij de Volksbank in Utrecht. En het mooie is: je maakt jouw ambities waar in een collegiale...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit
Een brede basis voor een veelbelovende carrière als data engineer binnen Finance? Die leg je als junior data engineer bij de Volksbank in Utrecht. En het mooie is: je maakt jouw ambities waar in een collegiale omgeving mét aantrekkelijke work-life balans en volop doorgroeimogelijkheden.
 
Zo ziet jouw baan eruit
Vanaf dag één ga je aan de slag om een nieuwe basis voor onze interne rapportages en analyses waarbij datavirtualisatie centraal staat op te zetten en te onderhouden. Het optimaliseren van het landschap in een omgeving die volop in beweging is. Daar ligt voor jou de uitdaging.  

Datavirtualisatie is binnen onze bank een relatief nieuw fenomeen. Door jouw technische kennis heb je snel door hoe we deze manier van data-integratie optimaal kunnen toepassen. Ben jij nog niet de expert? Geen probleem! Wij helpen je verder met je ontwikkeling. Zo heb je naast de reguliere opleidingen van de afdeling een persoonlijk ontwikkelbudget van € 750 per jaar. Onder begeleiding van een senior collega ontdek je het hele spectrum binnen het rapportagelandschap om uiteindelijk de koers te bepalen die bij jou past. Zo groei jij snel uit tot een ervaren professional met allround én specialistische kennis.

Jouw verantwoordelijkheden
  • Het monitoren, beheren, verbeteren en bewaken van de continuïteit van de omgeving die inmiddels in de cloud staat.
  • Zorgen dat alle opgezette rapportages en analyses optimaal beschikbaar zijn.
  • Je beheert de bestaande informatiestromen en waar nodig analyseer en ontsluit je nieuwe bronnen.
  • Ken je rollen en autorisaties toe, richt je schedules in en bewaak je de databeschikbaarheid.
  • Alles wat je doet, is gericht op het realiseren van een stabiel en optimaal ingericht rapportagelandschap.
En hoe zit het dan met die work-life balance? Eerlijk is eerlijk: er zijn zeker piekmomenten. Maar we zorgen er samen voor dat jouw takenpakket aansluit bij wat je op dat moment wilt en kunt, en dat je jouw werk goed kunt combineren met je privéleven. Want de Volksbank is bovenal een menselijke bank. En dat betekent ook aandacht voor jouw werkgeluk als medewerker. Zo is fulltime bij ons 36 uur en kun je bijvoorbeeld 4x9 werken.

Hier kom je te werken
Je gaat aan de slag in het team Finance Data & Analytics (DNA), Innovation, Change & Infrastructure, dat onderdeel is van Finance DNA, het centrale datacentrum voor Finance en Risk. DNA ICI onderzoekt en verbetert de processen rondom finance-rapportages. Ons doel? De dataproductie en -verwerking voor deze rapportages optimaliseren. We staan voor goed gevalideerde data, toegankelijke rapportages en moderne tooling. Daarbij werken we in multidisciplinaire team. En schakel je steeds meer data gedreven. We zijn met z’n dertienen en, vanwege nieuwe taken, nog volop groeiende. Als team halen we graag het beste in elkaar naar boven en kunnen we goed relativeren. We gaan voor resultaat, en vinden het leuk om onze ervaringen met elkaar te delen en samen te lachen.

Jouw kwaliteiten
Voor ons team ben jij een echte aanwinst. Je bent leergierig, betrokken, betrouwbaar en sociaal, waardoor je door iedereen wordt gewaardeerd. Ook communiceer je open en vlot. Daarnaast ben je analytisch sterk, resultaatgericht en een conceptueel denker. Je taken en verantwoordelijkheden neem je serieus. En je bent erg integer. Niet onbelangrijk gezien de vele vertrouwelijke informatie waarmee je in aanraking komt.

Verder heb je:
  • Een kwantitatieve achtergrond op hbo- of wo-niveau,
  • Minimaal één jaar ervaring d.m.v. stages of een andere IT functie
  • Affiniteit met Finance en reporting. Kennis met Apache Spark (big data processing) en werken in de cloudomgeving is mooi meegenomen.
  • Ervaring met programmeren in Python/SQL en kennis van Kubernetes is een pré.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.