Helaas, deze vacature is niet actief.

Bijbaan Techniek & Onderhoud – Landgoed 't Loo in Oldebroek

Beschrijving

Aan de rand van de veluwe, maar tussen de vele bomen en struiken ligt Landal Landgoed ’t Loo. Tijdens deze Bijbaan Techniek & Onderhoud, zorg jij ervoor dat deze natuur ook brandschoon blijft. Je doet dagelijks een ronde over het park, zodat alles er weer spik en span uitziet. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt bij technische mankementen. Samen met je collega’s vormen jullie een hardwerkend team dat iedere dag weer voor tevreden gasten gaat. 

Dit ga je doen:

Je verwisselt een kapotte lamp in één van de bungalows, veegt de bladeren weg van de paden en schiet te hulp wanneer een van onze gasten een technisch probleem meldt. In de weekenden, tijdens de vakantie en/of in de avonduren. Altijd in overleg met jou, want we houden rekening met jouw schoolroosters.

Of je nu een storing verhelpt of een reparatie verricht: gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten. Werkervaring of een afgeronde opleiding is echt niet nodig voor deze Bijbaan Techniek & Onderhoud*. Wel rekenen we op je:

  • Gastvrijheid
  • Service met een glimlach
  • Drive: altijd dat stapje extra willen zetten
  • Beschikbaarheid in de weekenden

*Eén van de eisen om in aanmerking te komen voor deze Bijbaan, is dat je staat ingeschreven bij een schoolinstelling.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

  • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
  • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
  • Diverse collectieve verzekeringen
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling
  • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

Gelegen op de rand van de Veluwe biedt  een bos- en waterrijk landschap, waar het voor jong en oud goed toeven is. Met een grote recreatieplas, een zwembad en een indoorspeelparadijs is hier voor ieder wat wils. Zodra jij als nieuwe collega binnenkomt, help jij mee om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Landal Landgoed 't Loo, wie weet jouw toekomstige werkplek, ligt in Gelderland vlakbij Zwolle, Kampen en Nunspeet.

Een park van 55 hectare er altijd tiptop uit laten zien voor onze gasten, is een grote uitdaging. Een uitdaging die het team van de afdeling Techniek en Onderhoud iedere dag graag opnieuw aangaat. Er wordt hard gewerkt om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Dit team zorgt er met enthousiasme voor dat het park en alle 366 vrijstaande bungalows er mooi uitzien, schoon zijn en goed onderhouden worden. Kom jij dit team met jouw handigheid versterken?

    

“Landal heeft mij de mogelijkheid geboden om van stagiair door te groeien naar Manager Property. ”
Harry Spinder - Manager Property, Landal Heideheuvel

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Oldebroek
Dienstverbanden
Stage

Oldebroek | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.