Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage IT Control Office in Den Haag

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een meewerkstage in een inspirerende, enthousiaste, internationale, ondernemende en agile omgeving? Wil je weten hoe het is om te werken bij één van de grootste Nederlandse financiële instellingen? Kom dan stage lopen bij ons team IT Control Office!

De stage in een notendop

Bij IT Control Office vinden we het belangrijk dat je tijdens je stage actief wordt betrokken bij alle ontwikkelingen en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.


Je krijgt de kans om bij te dragen over de volle breedte van het werkveld van IT Control Office. Tijdens je stage ga je specifiek aan de slag met ons IT controle raamwerk. Je controleert of ons vastgelegde raamwerk nog aansluit bij de huidige werkwijze. Hierbij ga je in gesprek met collega’s om te beoordelen hoe controls op dit moment worden uitgevoerd. Waar nodig vertaal je controls uit het wereldwijde IT Control raamwerk naar de Nederlandse situatie. Voor het hele IT Control raamwerk evalueer of je de kwaliteit van de controle beschrijving voldoet aan de standaarden. Het resultaat leg je zowel in het Nederlands als in het Engels vast. Met jouw kritische blik lever je een belangrijke bijdrage aan het In Control brengen en houden van de organisatie.

Dit is jouw toekomstige stage, want je:

Als stagiair IT Control Office ben je zelfbewust en kun je eigen verantwoordelijkheid uitstekend combineren met het streven naar gezamenlijk succes. Je bent een teamspeler, hebt een hoge mate van assertiviteit en je vindt humor tijdens je werk belangrijk. In je werk ben je doortastend, je neemt initiatief en kunt zelfstandig te werk gaan. Je hebt een aangeboren nieuwsgierigheid om dingen te begrijpen en structuur vind jij heerlijk. Daarnaast ben je analytisch sterk en kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden.

Verder:

  • Zit je in het 3e jaar van je HBO/ WO Bachelor Bedrijfseconomie, Accountancy, Finance & Control of een soortgelijke studie.
  • Beschikbaar vanaf eind april/ mei voor 3-5 dagen in de week voor 3-5 maanden.
  • Affiniteit met IT en Audit.
  • Vaardig met Excel.
  • Goede communicatieve- en schijfvaardigheden in Nederlands en Engels.
Wie worden jouw nieuwe collega’s?

Aegon streeft ernaar om een digitale, data-gedreven organisatie met een focus op innovatie te zijn. Het bedrijfsonderdeel Business Information Services (BIS) is de spil in het proces.

IT Control Office is onderdeel van het Internal Control Office Nederland. Als stagiair werk je primair voor BIS en werk je daarnaast met je collega Control Officers aan afdeling overstijgende verbeteringen en het onderhoud en ontwikkeling van je expertise.

Wat krijg je?
  • Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf;
  • Begeleiding door ervaren collega’s;
  • Een mooie stagevergoeding van €500 per maand op basis van 40 uur;
  • Gratis lidmaatschap bij Young Aegon;
  • De ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren;

Enthousiast? Reageer!

Kan jij jezelf vinden in het profiel dat wij zoeken en is deze stage voor jou weggelegd, twijfel dan niet langer en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Anne-Sophie Kop via . De stage begint vanaf eind april/ mei.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.