Helaas, deze vacature is niet actief.

Stageplek (toekomstige) bootcampinstructeur in Den Bosch

Lijkt het jou leuk om in de buitenlucht te sporten en een groep te motiveren? Kan jij jouw enthousiasme voor bootcamp overdragen op een groep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stage bij City Bootcamp is hard werken maar ook samen genieten! Als stagiair zal je opgeleid worden om geheel zelfstandig bootcamp lessen te geven. Hierin krijg je de volledige vrijheid om je capaciteiten te ontwikkelen.

Beschrijving

De stage is opgedeeld in een aantal fases: Fase 1 bestaat uit twee weken meetrainen met de bootcamp lessen. Hierna volgt fase 2 waarbij je een gratis tweedaagse opleiding volgt waarmee je wordt opgeleid tot bootcampinstructeur. In fase 3 zal je 3 maanden intensief begeleid worden door les te geven samen met onze instructeurs. Gedurende deze 3 maanden zal je steeds grotere delen van de les overnemen totdat je, in fase 4, er klaar voor bent om geheel zelfstandig les te geven. Dit is waar we tijdens de stage dan ook naar toe werken. Ook wanneer je al zelfstandig les mag gaan geven zal er eens per maand een instructeur langs komen om feedback te geven. Daarnaast zijn er wekelijkse contact momenten op kantoor waarin trainersinhoudelijke aspecten worden besproken, we reflecteren op jullie lessen en ruimte is voor jullie school opdrachten. Bij het succesvol afronden van je stage zal je een City Bootcamp certificaat ontvangen.

Profiel

Voor ons is een bootcamp instructeur iemand die zelfstandig is en iemand die voor een groep durft te staan. Daarbij is het ook belangrijk dat je sportminded bent. De bootcamplessen worden vooral 's ochtends en 's avonds gegeven. Je dient dus flexibel ingesteld te zijn zodat je 1 tot 3 keer in de week 's avonds, 's ochtends of in het weekend les kan geven.

Wat is City Bootcamp?

City Bootcamp is een snel groeiende organisatie met
verschillende franchises in heel Nederland met ruim 2000 leden en 120 medewerkers. Ons doel is om Nederland het gezondste land van Europa te maken. Plezier hebben tijdens het trainen en resultaat boeken staan bij ons centraal. Lekker buiten sporten zonder verbeten gezichten en zware gewichten. Onze instructeurs en mede bootcampers vormen een hechte community waarbij ze elkaar motiveren en uitdagen.

Als je zin hebt om bij ons aan de slag te gaan, neem dan snel contact op! Wie weet word je na de stageperiode wel aangenomen als instructeur!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Bosch
Dienstverbanden
Stage

Den Bosch | Stage toerisme en sport | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.