Start met het DevOps traineeship in Amsterdam

Word jij blij van programmeren? Start in ons IT traineeship en wellicht begin jij binnenkort als DevOps Engineer in Amsterdam!

Wat ga je doen?

Let op! Op 1 juni gaan we al van start. Heb je al meer IT kennis en/of programmeerervaring en ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden, klik dan hier.

IT traineeship bij YoungCapital NEXT
YoungCapital NEXT biedt een tweejarig IT traineeship aan waarbij je wordt opgeleid tot een gecertificeerd junior DevOps Engineer mét praktijkervaring. Je begint met een fulltime opleiding van acht weken, die wordt gegeven door ervaren developers uit de praktijk. Je start in de eerste drie weken met de IT fundamentals, zodat jij de basis binnen de IT gaat beheersen. Ga aan slag met o.a. SCRUM, objectgeoriënteerd programmeren, testing, front-end, UML, Low-code, data en analyseren. Naast de theoretische verdieping word je individueel uitgedaagd met praktijkopdrachten. Je gaat je verdiepen in de ontwikkelen van software en het testen en laten draaien van het eindproduct, zodat jij uitstroomt als een goede DevOps Engineer. De opleiding sluit je af met een eindproduct en het behalen van jouw certificaten. 

Start bij de opdrachtgever
Tijdens de instensieve acht-weekse training krijg jij technische skills aangeleerd, zodat je alvast een goede basis hebt voordat je bij je opdrachtgever in Amsterdam aan de slag gaat. Vanaf het moment dat je de bootcamp hebt afgerond, ben je verzekerd van salaris! Daarnaast word je tijdens het werken bij de opdrachtgever gekoppeld aan een senior DevOps engineer die jou gedurende het traineeship begeleidt, zodat jij je razendsnel kan ontwikkelen! Ga bij jouw opdrachtgever aan de slag met zowel het ontwikkellen van software, als het draaien en het testen van de kwaliteit van het eindprodcut. Een allround rol waarin jij van grote toegevoegde waarden bent voor het bedrijf.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de hard skills die je opdoet tijdens het traineeship, hechten wij ook veel waarden aan het ontwikkelen van jouw soft skills. Dit doen we met behulp van ons persoonlijk leiderschapstraject Take Charge en de begeleiding van een Talentmanager.  Samen met jouw Talentmanager bereid jij je voor op solliciatiegesprekken en stel je persoonlijke leerdoelen op. Deze Talentmanager is vanuit YoungCapita NEXT jouw directe aanspreekpunt, vertrouwenspersoon en persoonlijk coach.

Kortom: al deze bovenstaande elementen helpen jou op weg om uit te groeien naar de beste versie van jezelf op professioneel én persoonlijk vlak!

Wat wij bieden

 • Een intensief tweejarig IT-traineeship tot DevOps enigneer;
 • Behaal erkende certificaten voor jouw specialisme;
 • Een basissalaris van € 2400,- bruto per maand o.b.v. 40-urige werkweek;
 • Doorgroeimogelijkheden tot o.a. senior DevOps Engineer;
 • Een gezellig werkomgeving met ambitieuze collega's;
 • Jij krijgt minimaal 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8,33% vakantiegeld;
 • Wanneer jij met het traineeship start en 6 maanden niet ziek bent, dan belonen wij jou met Bijenkorf cadeaubon van € 100,- netto;
 • Ook is het mogelijk om je te laten verzekeren bij Besured, als je voor YoungCapital werkt krijg je collectiviteitskorting.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; liefst in een bèta of technische richting. Dit is een strenge eis vanuit de opdrachtgevers
 • Aantoonbare affiniteit met IT en backend programmeren (a.d.h.v. zelfstudie of projecten);
 • Je kunt ons ervan overtuigen én goed onderbouwen waarom jij een DevOps engineer wilt worden;
 • Een flexibele en zelfstandige (werk)houding;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
36 - 40
Salarisindicatie
€2.400 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het operationeel maken en testen van ontwikkelde software
Gepubliceerd op
06-04-2021

Amsterdam | Stage ICT | HBO | Universiteit

Solliciteer direct
Emma Janssen

Recruiter

Emma Janssen, bereikbaar op tel. 06-83080919

Stel een vraag

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.