Helaas, deze vacature is niet actief.

Calculator staalconstructies, van stage naar baan in Kampen

Bij VAN DER SLUIS CONSTRUCTIE ontwerpen, fabriceren en monteren wij staalconstructies voor de industrie en de woning- en utiliteitsbouw. Wij verzorgen naar wens van de opdrachtgever, het complete proces. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring, behoren alle soorten constructies tot de mogelijkheden. Ieder product is voor ons uniek en vraagt om maatwerk. Van der Sluis Constructie maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Van der Sluis Technische Bedrijven.

40 uur per week
Tussen €1,00 en €6,00 per uur

Wat ga je doen?

Als Stagiair(e) kom je te werken op de dynamische afdeling calculatie bij Van der Sluis Constructie. We bieden je alle ruimte om alle aspecten van calculatie in de staalbouw jou eigen te maken.

Je zal worden meegenomen in het calculeren van offertes, het doorrekenen van meer- en minderwerk en het maken van de nacalculaties. Het doel is om de best haalbare kostprijs ten opzichte van de optimale project of productiemethode te berekenen en dit te verwerken in een aansprekende en overzichtelijke offerte.

De tekeningen van architect en constructeur vormen de basis van de calculaties, je leert hier de materialen uit te trekken en het berekenen van de overige bijkomende kosten. Je hebt, samen met je begeleider, contact met verkoop, engineering en productie. Extern met opdrachtgevers en leveranciers.

Kortom, een spilfunctie in de organisatie.

Wij zoeken

Een MBO-student die

een geweldige stage zoekt om de studie af te ronden en als het van beide kanten bevalt een VASTE BAAN KRIJGT AANGEBODEN. We zoeken iemand die graag wil leren en dit ook laat zien door nieuwsgierig vragen te stellen en op onderzoek uit te gaan.

Waarschijnlijk volg je nu een opleiding werktuigbouwkunde niveau 3 of 4, wellicht bouwkunde met specialisatie constructies.

Als je in de buurt woont is dat natuurlijk erg handig.

Wat je van ons mag verwachten

- ruimte om veel te leren

- stagevergoeding

- vaste baan als je klaar bent en het bevalt van beide kanten

- een echt heel mooie werkomgeving

Je gaat samenwerken op onze afdeling Calculatie. Dit team bestaat uit 4 calculators, daarnaast zijn er nog ca. 50 collega's werkzaam op andere afdelingen.

Respect, waardering & vrijheid in je werk is waar van der Sluis Technische Bedrijven voor staat. We vinden het naast de fantastische projecten die we opleveren, heel belangrijk dat onze mensen plezier hebben in hun werk. Naast prachtige werkplekken bieden wij in ons splinternieuwe pand in Kampen langs de N50, een hele fijne werkomgeving met uitstekende faciliteiten. Ook bieden we opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Het is niet voor niets dat veel van onze mensen al jarenlang met veel passie en gedrevenheid bij ons familiebedrijf werken. Met jou gaan we ook graag een mooie toekomst tegemoet.

Als persoon ben je zeer kwaliteitsbewust. Dit betekent dat als je iets niet zeker weet het overlegt met, of vraagt aan collega's. Je bent nieuwsgierig en neemt zelf initiatief om je werk nog beter te doen. Afwachten en niets zeggen is niets voor jou.

Solliciteren

Klik op de button "solliciteer direct" en laat dan je cv met motivatie achter. Jouw sollicitatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld en we voldoen uiteraard aan de privacywetgeving.

Vragen

Heb je inhoudelijke vragen dan kan je mailen naar Wim Berendsen. Je kunt ook bellen naar Thomas Bos, Recruitment-adviseur. Contactgegevens vind je op de website

Wat wij bieden

  • vaste baan als je klaar bent en het bevalt van beide kanten
  • ruimte om veel te leren
  • stagevergoeding
  • een echt heel mooie werkomgeving

Wat wij vragen:

  • Minimaal middelbare school werk- en denkniveau; eind van je MBO 3 of 4
  • leergierig, rekenkundig inzicht
  • geen diploma nodig
  • ervaring niet nodig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Op youtube en onze website vind je allerlei informatie over Van der Sluis Constructie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Kampen
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €1,00 en €6,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Calculatie van staalconstructies voor de woningbouw

Kampen | Stage accountancy | Stage toerisme en sport | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.