Helaas, deze vacature is niet actief.

Management Stage - Assistent General Manager in Nuland 's Hertogenbosch

... Tijdens je Management Stage als Assistent General Manager werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een...

Beschrijving

Functieomschrijving

Tijdens je Management Stage als Assistent General Manager werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. 

Management Stage - Assistent General Manager

Tijdens je stage is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je de facetten van de verschillende afdelingen. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s.  

Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In deze rol assisteer je de General Manager (GM) in haar dagelijkse taken en kom je alles te weten over het hotel en de verbouwing. Je adviseert de GM en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

 • Je houdt je bezig met de voorbereidingen om succesvol het hotel te heropenen eind 2021;
 • Je helpt de GM met het afstemmen van operationele zaken binnen de teams;
 • Je brengt eventuele knelpunten in kaart en komt met verbetervoorstellen;
 • Je denkt mee over lopende projecten en pakt dit pro-actief op.

Jouw profiel

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel en een geweldige heropening. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.  En:

 • Volgt een HBO opleiding in Hospitality Management;
 • Je bent communicatief sterkt;
 • Je bent prestatiegericht;
 • Je kunt goed werken in teamverband;Je bent enthousiast en gastvrij;
 •  Je hebt oog voor detail;
 • Je bent representatief;
 • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige stage. Wij zijn een groeiende organisatie met een jong Management Team en innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien, innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken. Eén van die kansen is dat we nu midden in de verbouwing zitten. Dit betekent dat we samen met alle collega’s toewerken naar Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch 2.0.

De verwachting is dat we eind 2021 de deuren van het gloednieuwe hotel openen! Op dit moment hebben we een prachtige pop up locatie. Teamwork is de basis van het succes, je staat er dan ook nooit alleen voor.

Work hard play hard

Bij Van der Valk staat plezier hoog in het vaandel. We hebben regelmatig leuke uitjes en sportieve activiteiten. Wij hebben bijvoorbeeld de Dam tot Damloop gelopen en verschillende mud and water challenges overwonnen. Hou jij niet zo van sportactiviteiten? Dan ga je toch gewoon lekker mee de stad in voor een borrel met je collega’s tegen de tijd dat het weer kan!

Zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan, maar nu heb je in ieder geval alvast een goed beeld.

Wie zijn wij?

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 6 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland,  2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Regio
Noord-Brabant
Locatie
Afdeling
Management
Dienstverband
Stageplek/leerplek
Talen
Nederlands, Engels
Opleidingsniveau
Bachelor
Werkervaring
Minder dan 1 jaar
Arbeidstijd per week
38

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nuland 's Hertogenbosch
Dienstverbanden
Stage

Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.