Helaas, deze vacature is niet actief.

ROC Stage bij Van der Valk Hotel Arnhem

... Een opleiding gericht op gastvrijheid, management en werken in de keuken of bediening bij een Van der Valk-hotel. Dat is de kern van een speciaal traject dat studenten kunnen volgen bij de Culinaire Academie van Rijn...

Beschrijving

Functieomschrijving

Een opleiding gericht op gastvrijheid, management en werken in de keuken of bediening bij een Van der Valk-hotel. Dat is de kern van een speciaal traject dat studenten kunnen volgen bij de Culinaire Academie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Doel is gastvrij talent klaar te stomen voor de toekomst en een gegarandeerde stageplaats bij een Van der Valk-vestiging in de regio.

Hotelvestigingen waar studenten terecht kunnen zijn die in Arnhem, Cuijk - Nijmegen, Duiven, Veenendaal, Apeldoorn - de Cantharel, Leusden, Tiel, Amersfoort en De Bilt-Utrecht.

Check de links voor meer informatie over de Culinaire Academie en het aanmeldproces:

Regio
Gelderland
Locatie
Afdeling
Bediening
Dienstverband
Stageplek/leerplek
Talen
Nederlands, Engels
Opleidingsniveau
MBO
Werkervaring
Minder dan 1 jaar
Arbeidstijd per week
16

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Arnhem
Dienstverbanden
Stage

Arnhem | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.