Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Front Office Management (hbo) – Hof van Saksen in Nooitgedacht

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een Front Office (afstudeer) stage op resort Hof van Saksen? Solliciteer dan nu!

Per september* 2021 biedt resort Hof van Saksen een Front Office Management stage aan. Als Front Office Management Trainee / stagiaire bied je directe ondersteuning aan de Front Office Manager en de Assistent Managers van het vakantieresort. Een onvergetelijke vakantie voor onze gasten begint en eindigt bij de Front Office, waar de medewerkers van de Front Office klaarstaan. Zij zijn het visitekaartje van het resort.

Hier wordt alles op alles gezet om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen.

* Je mag ook al eerder starten vanaf juli!

Wat is jouw rol in dit geheel?

  • Het aanspreekpunt voor onze gasten van het begin tot het einde van het verblijf
  • Het maken van reserveringen en boekingen voor de faciliteiten en accommodaties op het resort
  • Verbeteren van de efficiënte binnen de taken van de Front Office
  • Implementeren van nieuwe werkwijzen
  • NPS analyses maken vanuit de enquêtes in Amplixs (digitaal enquête systeem), van zowel tekstuele antwoorden als cijfers
  • Bijwonen en notuleren van vergaderingen
  • Ondersteunende operationele activiteiten in het Front Office team

De eerste maanden zullen in het teken staan van inwerken en meedraaien in de operatie van het Front Office team. Gedurende het tweede deel van jouw stage zul jij dagelijkse ondersteuning bieden aan de Front Office (Assistent) Manager.  Naast deze dagelijkse werkzaamheden is er ruimte om deel te nemen aan projecten over gastbeleving en innovaties en zou een SWOT analyse van de verschillende afdelingen heel erg welkom zijn.

De ideale stagiair is een HBO student(e) die voor minimaal 5 maanden beschikbaar is, representatief, eigen verantwoordelijkheid kent, van aanpakken weet en een fijne collega is. Daarnaast wordt er van jou verwacht dat je zeer gastgericht bent op een eigen, verrassende manier. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal (pré), zowel mondeling als schriftelijk. Tevens heb je affiniteit met de recreatiebranche en ben je flexibel. Ook ben je kritisch, verantwoordelijk en gemotiveerd. Lef om aan te geven wat verbetert kan worden en delen wat je wilt leren wordt zeer gewaardeerd.

Stage lopen bij Hof van Saksen bied je een schat aan voordelen. Ten eerste ga je ervaring opdoen in het meeste bijzondere resort van Europa en werk je in een 9+ organisatie. We bieden goede begeleiding, alle ruimte om je te ontwikkelen én; 

  • Een goede stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van fulltime* beschikbaarheid (bij stage langer dan 6 maanden €400,- bruto per maand en op basis van fulltime* beschikbaarheid)
  • Ruimte om je stageopdracht uit te voeren
  • Mogelijkheid om gedurende jouw stage intern te gaan zodat je niet dagelijks hoeft te reizen en nog meer aantrekkelijke voordelen * Parkstages bij Hof van Saksen kennen een 38-urige werkweek

Ben jij de Front Office Management stagiaire van de toekomst voor de Leukste Werkgever van het jaar?

Geen mooier vak dan vakantie! Reageer dan nu op deze Front Office stage.

Buitengewoon genieten: dat is . Dit unieke resort, vlakbij Assen, heeft alles wat nodig is om te genieten van een exclusief verblijf. Onze gasten verblijven in Saksische boerderijen. We hebben meerdere restaurants met een veelzijdig culinair aanbod, een schitterend vormgegeven Spa & Wellness, een zwembad met sensationele glijbanen, waaronder de grootste indoor bandenglijbaan ter wereld en vele andere faciliteiten. Waar Hof van Saksen een buitengewone beleving is voor onze gasten, is het voor de medewerkers een buitengewone plek om te werken. Wij werken aan de opdracht: Hof van Saksen is het meest bijzondere resort van Europa!

In de schitterende Havezate, ons hoofdgebouw dat centraal gelegen is aan het meer, is onder andere de Front Office gevestigd. Hier worden onze gasten warm verwelkomd door het Front Office team bestaande uit 19 medewerkers (incl. stagiairs en hulpkrachten) dat wordt aangestuurd door Assistent Managers Front Office en een Manager Front Office. Onze Front Office medewerkers staan 7 dagen per week klaar om te zorgen dat onze gasten alle informatie en service krijgen die nodig zijn.

“Werken bij Landal betekent voor mij een werkdag die elke dag weer uniek is. ”
Cindy Vos-Collet - Medewerker Receptie, Landal Orveltermarke

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nooitgedacht
Dienstverbanden
Stage

Nooitgedacht | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.