Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Platform Quality in Utrecht

Bol.com staat voor kwaliteit, een enorm assortiment, kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering en goede service. Kwaliteit is de reden waarom online shoppen voor meer dan 12 miljoen consumenten begint bij bol.com. We willen het dagelijkse leven van onze klanten gemakkelijker maken en met die missie worden we bijgestaan door 39.000 partners die zakendoen op ons retail tech platform. Samen zijn we goed voor 30 miljoen artikelen en bestelpieken tot wel 700 bestellingen per minuut (Black Friday, 2020).Met een toenemend aantal bestellingen dat door onze partners wordt vervuld, ligt een groot deel van het bestelproces buiten onze handen. Dit maakt het nog uitdagender om prestaties te managen en aan de hoge klantverwachtingen te voldoen. Heb jij innoverende ideeën en zin om met veel data aan de slag te gaan? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Bol.com staat voor kwaliteit, een enorm assortiment, kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering en goede service. Kwaliteit is de reden waarom online shoppen voor meer dan 12 miljoen consumenten begint bij bol.com. We willen het dagelijkse leven van onze klanten gemakkelijker maken en met die missie worden we bijgestaan door 39.000 partners die zakendoen op ons retail tech platform. Samen zijn we goed voor 30 miljoen artikelen en bestelpieken tot wel 700 bestellingen per minuut (Black Friday, 2020).

Met een toenemend aantal bestellingen dat door onze partners wordt vervuld, ligt een groot deel van het bestelproces buiten onze handen. Dit maakt het nog uitdagender om prestaties te managen en aan de hoge klantverwachtingen te voldoen. Heb jij innoverende ideeën en zin om met veel data aan de slag te gaan? Dan is dit de perfecte plek voor jou!

Wat je doet als Stagiair Platform Quality

Als stagiair in het Platform Quality Analytics team werk je aan een van de vele complexe uitdagingen binnen bol.com. Door terabytes aan data te crunchen, ga je onderzoeken hoe deze informatie gebruikt kan worden om onze processen rondom assortimentskwaliteit en/of de prestaties van onze partners te verbeteren. Tijdens je stage besteden we veel aandacht aan het effectief vertalen van resultaten naar concrete acties, implementaties en aanbevelingen. Hierdoor doorloop je het volledige proces van probleem tot oplossing. Binnen het Platform Quality Analytics team vervul je één van onze functies binnen assortimentskwaliteit of partner prestaties en besteed je tijd aan onderwerpen als:

  • Assortimentskwaliteit: hoe kunnen we op een efficiënte manier producten van lage kwaliteit detecteren? Kunnen we kwaliteitsproblemen voorspellen op basis van data uit andere landen?
  • Partnerprestaties: welke inzichten kunnen onze partners helpen om beter te presteren? Welke partners laten tijdens piekperiodes slechte prestaties zien en hoe kunnen we dit voorkomen? Kunnen we onze partners groeperen op basis van prestatiestabiliteit?

In de tussentijd zijn er volop mogelijkheden om je collega’s te leren kennen: met (digitale) borrels, gamesessies, kennisdelingen en business updates. Geen betere manier om je carrière een vliegende start te geven.

Wat neem je mee?
  • Je bent een enthousiaste teamspeler die proactief te werk gaat. Je bent leergierig.
  • Bij voorkeur studeer je Data Science, AI, Informatica, Econometrie, Operations Research, of een vergelijkbare opleiding.
  • Kennis van regressie/machine learning of optimalisatiemethoden.
  • Ervaring met programmeren (in Python en/of R). Fijn als je al kennis hebt van SQL.
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week, gedurende 6 maanden. Bij voorkeur zit je in je Master.

Let op: voor al onze stages dien je voor de volledige duur van de stage ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling.

 

 

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.