Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Display en Social Advertising Specialist in Rotterdam

... Stagiair(e) Display en Social Advertising... Ben jij klaar voor het uitvoeren, optimaliseren en rapporteren van grote campagnes? Kom dan ons team versterken als Stagiair(e) Display en Social Advertising...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair(e) Display en Social Advertising Specialist

Ben jij klaar voor het uitvoeren, optimaliseren en rapporteren van grote campagnes?
 
Kom dan ons team versterken als Stagiair(e) Display en Social Advertising Specialist
 
Wat ga je doen als Stagiair(e) Display en Social advertising specialist?
Het Display team is verantwoordelijk voor het opzetten, optimaliseren en rapporteren van alle inhouse Display en Social advertising campagnes. Denk hierbij aan grote campagnes zoals MegaDeals, Black Friday of campagnes van productlanceringen van bijvoorbeeld de laatste iPhone release of het nieuwste Samsung Galaxy flagship. Hier zetten wij kanalen zoals Instagram, Facebook en de display posities op websites en apps in om ons boodschap over te brengen met diverse doelstellingen. Als stagiair(e) werk je samen met onze eigen, doorgewinterde specialisten die alles van het vak kennen en jou hierin meenemen om het vak aan je te leren. Learning by doing is het motto. Natuurlijk wel met de juiste begeleiding. Hiernaast ondersteun je ook het interne Media & Campaigns team waarmee wij nauw samenwerken voor het gezamenlijk opzetten van de nationale campagnes (wij zijn verantwoordelijk voor het digitale deel). Zo krijg je als beginnend professional, toegang tot bleeding edge technologie van Google, Facebook en meer. En leer je dit vak onder de knie te krijgen in één van de meest dynamische branches.
 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die:
•    Per februari 2021 op zoek is naar een leuke, leerzame en uitdagende stage voor minimaal 5 maanden (32 – 40 uur)
•    Een studie volgt in de richting zoals Media & Communicatie, Marketing, Commerciële Economie, Business & Management;
•    Flexibel is en over een echte hands-on mentaliteit beschikt;
•    Het belangrijk vindt om secuur te werk te gaan;
•    Graag zijn/haar bevindingen onderbouwt met data;
•    Zowel creatief als technisch zijn/haar ei kwijt wil in een stage;
•    Uitstekend de Nederlandse taal beheerst;
•    Bij voorkeur affiniteit heeft met consumenten elektronica.
 
Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage binnen een dynamisch en internationale organisatie. Naast goede begeleiding, stimuleren wij je om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid tot eigen inbreng. Wij bieden een omgeving waar alles kan. Samen met het team zet je de vetste resultaten neer omdat jullie simpelweg altijd willen winnen. Net als ons heb jij gewoon lef en bouw je elke dag een feestje. Voor én met ons. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, en een - zonder te overdrijven – fantastische werkplek op de 40e etage in ‘De Rotterdam’.
 
Jouw WOW werkgever
Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door op zoek te gaan naar de WOW voor jou. Wij verkopen geen producten, maar oplossingen. Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.