Helaas, deze vacature is niet actief.

TUI Stage Marketing & Sales (Online Marketing) in Rijswijk

Beschrijving

TUI Benelux trekt met haar merken TUI, TUIfly, Kras en Sunjets miljoenen bezoekers per maand naar haar digitale kanalen. En jij kunt ook bijdragen aan het succes hiervan!
De afdeling Marketing & Sales in Rijswijk is verantwoordelijk voor de marketing communicatie van TUI, met als doel de verkoop optimaal te stimuleren. Vernieuwing is de motor voor groei en daarom is het essentieel om continu op de hoogte te zijn van huidige en toekomstige ontwikkelingen in de markt om adequaat op veranderingen in te spelen.

Binnen de afdeling Marketing & Sales bevindt zich het onderdeel Digital  Marketing, welke verantwoordelijk is voor het structureel en actiematig genereren en activeren van relevante klanten naar de websites van TUI in de Benelux via paid/owned/earned online media.

 


Tijdens je stage bij TUI Benelux ga je meelopen op afdeling Marketing & Sales, in het team Digital Marketing. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Werkzaamheden op het vlak van SEA (Search Engine Advertising), b.v. het uitvoeren van analyses, het maken van rapportages, het bouwen van nieuwe campagnes, het bijsturen en beheren van campagnes, etc.
  • Werkzaamheden op het vlak van Performance Advertising (Affiliate Marketing, Social Advertising en Display Advertising), b.v. contact met affiliates, het uitvoeren van analyses, het maken van rapportages, het bouwen van nieuwe campagnes, het bijsturen en beheren van campagnes, etc.

Functie-eisen

Jouw ervaring
Je zit in het derde of vierde jaar van een commerciële HBO opleiding, zoals Commerciële Economie of Communicatie;

  • Je kunt goed overweg met MS Office (Excel, Word en PowerPoint);
  • Je hebt ook voor detail en werkt secuur;
  • Je bent creatief;
  • Je bent analytisch ingesteld;
  • Affiniteit met online marketing is een absolute pré.

 


Bedrijfsomschrijving

Op deze afdeling worden alle online marketing campagnes van (de merken van) TUI opgezet en beheerd. De belangrijkste functie van de afdeling is het maximaliseren van de omzet online door het bereiken van de juiste personen en doelgroepen op het internet middels verschillende kanalen. Denk hierbij aan Google, Facebook, Affiliate Marketing, Bannercampagnes, Twitter, Video Marketing, etc. Door het inzetten van de juiste uitingen en het goed meten van de resultaten kunnen we de maximale resultaten bereiken.


Contactinformatie

Ons aanbod
De stageperiode: september 2017

  • Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij de kans hebt het verschil te maken;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Wij garanderen een leuke, uitdagende en afwisselende stageplaats en een goede stagevergoeding.

Bedrijfsomschrijving
Met ruim 2.500 medewerkers in Nederland en een omzet van € 1,8 miljard in 2014 zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Ook in België zijn wij de marktleider. Wij maken onderdeel uit van het grootste reisconcerns ter wereld, de TUI Group. 
 
Vakanties voor iedereen
Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI,  Kras, Wedding Unlimited, Sunjets, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Onder TUI Benelux vallen niet alleen bovenstaande reismerken, maar ook de eigen winkels van TUI en de eigen airline TUIfly. Tot slot is Tec4Jets verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de TUI-vloot.

Contactinformatie
Het betreft stage met standplaats Rijswijk. Heb je vragen over deze stage? Bel dan gerust tijdens kantooruren voor meer informatie met Malissa Voordenhout (HRM Adviseur) via het telefoonnummer 070 - 326 64 34.
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rijswijk
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.