Helaas, deze vacature is niet actief.

Ben jij commercieel en heb jij een passie voor horeca en sales? in Bruinisse

Ben jij commercieel en heb jij een passie voor horeca en sales? Dan zoeken wij jouw

32 - 38 uur per week
€0,00 per uur

Wat ga je doen?

Voor de periode vanaf maart zijn we op zoek naar een sales en operationele stagiair.
Als onderdeel van ons team ben jij de motor van onze organisatie. Wij zoeken een stagiair die een stage in de operationele uitvoering (drie dagen p/w) combineert met een commerciële kantoorfunctie (2 dagen p/w).
In de operationele uitvoering werk je samen met de 1e medewerkers in één van onze twee restaurants of in de zalen met het gastvrij ontvangen en in de watten leggen van onze gasten. Je bent energiek, gastvriendelijk, een harde werker en bereid om te leren. Voor de dagen dat je op kantoor werkt zijn we op zoek naar de volgende kwaliteiten: zorgvuldig, slim met Office systemen, goed in Nederlandse en bij voorkeur Duitse taal. Je neemt de telefoon aan, registreert reserveringen en werkt mee aan offertes voor feesten en partijen. Daarbij denk je van A-tot-Z mee. Veel is bij ons goed geregeld, maar we staan open voor nieuwe ideeën en suggesties.

Wat wij bieden

  • Een plek binnen een gedreven en informele organisatie
  • De mogelijkheid om twee dagen per week op kantoor te werken
  • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • commercieel
  • passie voor horece en sales
  • Flexibel
  • ambitie

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wij zijn Restaurant Grevelingen! Een begrip in de wijde omgeving. We beschikken over twee restaurants (een à la carte en een zelfbediening), verscheidene multifunctionele zalen en een heel groot terras aan het water. We zijn het hele jaar geopend, zeven dagen per week. Onze gasten ervaren dagelijks onze gastvrijheid, onze uitgebreide menukaart en alle mogelijkheden die wij bieden voor bruiloften, vergaderingen en partijen. Wat bieden wij jou? · Een plek binnen een gedreven en informele organisatie; · De mogelijkheid om twee dagen per week op kantoor te werken; · Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega's; · Vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken; Bevalt je stage en is er een klik met Restaurant Grevelingen, dan is er een mogelijkheid om in dienst te treden!

Ben jij commercieel ingesteld, beschik jij over lef en doorzettingsvermogen en heb jij een passie voor horeca en sales? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons team! Je bent vanaf maart beschikbaar om mee te werken voor een periode van 4 a 5 maanden. Daarnaast heeft een topper volgens ons de volgende skills en talenten in huis: · Ambitie; · Structuur; · Flexibiliteit; · Sociale en communicatieve vaardigheden, en als je slim bent met Social Media is dat écht een pré;

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Bruinisse
Werkuren per week
32 - 38
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
operationele uitvoering (drie dagen p/w) in combinatie met een commerciële kantoorfunctie (2 dagen p/w).

Bruinisse | Stage horeca | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.